• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

23.05.2023

20:37

ZA ROĐENDAN TRAŽIM SAMO JEDNU PAKLU CIGARETA! Vanja Mijatović otkrila koje poklone voli da dobija, pa otkrila šta je poklonila Dragici Zlatić!

Instagram

Estrada

ZA ROĐENDAN TRAŽIM SAMO JEDNU PAKLU CIGARETA! Vanja Mijatović otkrila koje poklone voli da dobija, pa otkrila šta je poklonila Dragici Zlatić!

Podeli vest

Pevačica Vanja Mijatović danas je došla na rođendan koleginice Dragice Zlatić, a tom prilikom je otkrila da za poklon najviše voli da dobije kovertu!

- Poželela sam joj da nađe ljubav, da se proveselimo uskoro na nekoj svadbi, recimo njenoj, uz možda još lepše vesti kao da je trudna. Želim joj da cveta na svakom polju svog života - rekla je Mijatovićeva, pa otkrila koje poklone voli da dobija za rođendan:

Foto: Instagram

Vanja Mijatović, pevačica

- Ljudi koji me poznaju, znaju šta treba, a šta ne treba da mi kupe. Za rođendan tražim samo jednu paklicu cigareta, to je uvek dobro, eventualno neka pidžama, pidžame volim. Na kraju prođem sa punom kesom cigareta, što je meni super - rekla je Vanja kroz smeh.

Foto: Printscreen/Instagram

Koliko dugo se poznaju, da li joj Dragica je zamerila to što je zakasnila, da li je koverta najbolji poklon, šta voli da dobije za rođendan, da li će se latiti mikrofona, da li slavljenici čašćavaju za neku dobru pesmu, kao i da li uživa u bračnom životu, možete čuti u videu iznad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija