• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

25.05.2023

17:37

JA ĆU STRPLJIVO ČEKATI SVOJU PRAVDU! Nakon navoda da je pretukao devojku, tiktoker se javno obratio prijateljima i porodici

TikTok printscreen

Estrada

JA ĆU STRPLJIVO ČEKATI SVOJU PRAVDU! Nakon navoda da je pretukao devojku, tiktoker se javno obratio prijateljima i porodici

Podeli vest

Marko Arsenijević Arsa javno se zahvalio svima koji su bili uz njega u teškim danima i koji su verovali u njegovu nevinost.

Popularni tiktoker Marko Arsenijević Arsa bio je priveden nakon što je navodno izvršio nasilje nad svojom devojkom Nikom Ilčić. Kako se tada pisalo, Arsa je fizički napao Niku, poznatu tiktokerku i jutjuberku, sa kojom je bio duže vreme u emotivnoj vezi. On ju je navodno odgurnuo, prilikom čega je pala na pod, a onda joj je držao ruke i stavio svoju šaku na usta, kako se ne bi čulo njeno zapomaganje.

Foto: printscreen/Instagram

Marko i Nika

Nakon incidenta Nika se samo kratko oglasila na svom Instagram profilu rekaviši da je sve istina, kao i da će uskoro detaljno ispričati sve.

Marko se nije oglašao sve do juče, kada je podelio sliku sa svojom majkom i zahvalio joj se za sve što ga je naučila, a onda ispričao kako je izgledalo kada je shvatio da je dotakao dno.

Danas je se Arsa ponovo oglasio na svom Instagram profilu i javno se zahvalio svim ljudima koji su bili uz njega i verovali u njegovu nevinost. 

Foto: Instagram printscreen/arsaovde

Arsina objava na Instagramu

- Čitam vaše komentare ispod moje poslednje objave, čitam vaše poruke koje mi šaljete danonoćno i želim da vam kažem da je svaki vaš komentar i vaša poruka stigla do mog srca. Ne možete ni da zamislite koliko mi je vaša podrška u ovoj situaciji bila svetlost koja je u meni vraćala nadu. Preplavijen emocijama čitam svaki vaš komentar.  Hvala vam što mi verujete, hvala vam što imam najjači komjuniti i što sam na svojim društvenim mrežama okupio najbolju publiku na svetu. U momentima kada sam mislio da sam sve izgubio da je ono što sam gradio godinama propalo zbog nečega što nikada nisam uradio, vi ste stali uz mene i odlučili da mi verujete. Vi ste moja druga porodica koja me nikada nije izdala i obećavam vam da ni ja vas nikada neću razočarati i izdati - napisao je Marko. 

Foto: Printskrin: TikTok/arsaovde

arsa

Marko se zatim zahvalio svim fanovima i prijateljima koji su verovali da je nevin i bili sve vreme uz njegovu porodicu u teškim danima. 

- Uskoro se vraćamo svakodnevnim klipovima kojima sam izmamio osmeh mogima, jer to i jeste cilj društvenih mreža. Ne mogu a da se ne obratim mojim kolegama koje su mi pružile podršku. Hvala vam, hvala vam što ste razmislili i sačekali da čujete i moju stranu priče. I naravno, najveće hvala mojim prijateljima koji su se za moju pravdu lavovski borili dok sam ja bio sprečen da se borim, koji su sa mojom porodicom noćima prolazili pakao i bili im najveća podrška. Hvala vam što ste moji prijatelji! Pravda je spora ali dostižna, a ja ću strpljivo čekati svoju pravdu i dokazati da nasilje uz ime i prezime Marka Arsenijevića nikada neće moći da stoji! Ovo je ujedno i moje poslednje obraćanje vezano za ovu situaciju. Sve vas volim - završio je Marko. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija