• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S.S./A.S.

25.05.2023

21:34

PODRŽALA BIH JE ŠTA GOD DA ODLUČI! Mira Škorić progovorila o svojoj ćerki Milici: Nasledila je stav od mene

ATAIMAGES

Estrada

PODRŽALA BIH JE ŠTA GOD DA ODLUČI! Mira Škorić progovorila o svojoj ćerki Milici: Nasledila je stav od mene

Podeli vest

Mira Škorić progovorila je o svojoj naslednici Milici i rekla da je veoma ponosna na nju jer ima stav.

Čuveni kreator Bata Spasojević održao je večeras modnu reviju, a mnogobrojne poznate ličnosti došle su da isprate ovaj događaj.

Među prvima se pojavila Mira Škorić, koja je progovorila o svom odnosu sa ćerkom.

Pevačica je je rekla da bi podržala Milicu ako bi odlučila da se bavi javnim poslom.

Foto: ATAIMAGES

Mira Škorić

- Podržala bih je šta god da je odlučila kad je reč o karijeri, ali ona se opredelila za potpuno neki drugi život i kapa dole, srećan sam zbog toga. Voli medicinu i to je njen život! Da je krenula mojim stopama, znajući kakva je Milica, mislim da ne bih morala ništa da joj kažem, ne bi trebalo da je upozoravam na to kakav je ovo posao - rekla je Mira. 

Pevačica je dodala da je ponosna što je njena ćerka izrasla u devojku koja ima svoj stav.

- Ona je ljubazna, fina, slatka, ali mislim da je povukla malo taj neki stav od mene. Ima svoje mišljenje i drži ga se, a zabog toga sam ponosna - rekla je pevačica.

Šta je pevačica ispričala o teškim trenucima kroz koje je prošla odgajajući ćerku i drugim temama, možete pogledati u videu ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija