• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/D.S.

26.05.2023

08:00

ODMAH SMO SE ZALJUBILI! Anabela ispričala sve tajne braka sa Gagijem!

Estrada

ODMAH SMO SE ZALJUBILI! Anabela ispričala sve tajne braka sa Gagijem!

Podeli vest

Pevačica Anabela Atijas uspešno je izgradila svoje ime na našoj javnoj sceni, slavu je stekla kao deo grupe "Fanki dži", a zatim i u solo karijeri u kojoj i danas niže uspehe.

Iako mnogi pevači maštaju o velikim poduhvatima, Anabela se uvek držala sredine koja je ispunjava.

Foto: ATA Images

Anabela Atijas, pevačica

Nema ništa što nisam ostvarila. Nisam nikada imala prevelike ambicije, uvek sam volela zlatnu sredinu i tu opstajem već 30 godina i što se mene tiče, čaša je puna! – iskrena je Anabela.

Njen život, osim sjajne karijere, obeležila je ljubav sa Gagijem Đoganijem koju su mnogi opisivali kao filmsku, a i sama Anabela se svoje ljubavi na prvi pogled seća i danas.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Anabela Atijas, pevačica

- Da budem iskrena, odmah se to desilo među nama. Ta moja harizma, da ne budem skromna, uticala je na to da se on odmah okrene za mnom i da nađe snage da mi priđe. Odmah mi je predložio da izađemo na piće, odmah smo bili zaljubljeni jedno u drugo! - otkrila je pevačica, kojoj je bivši suprug bio svetla tačka kao devojci koja je okušala sreću u velikom gradu:

Foto: ATA Images

Gagi Đogani, denser

Konačno se pojavio neko ko nije imao veze sa ratom i izbeglicama, samo smo pričali o muzici i stranim izvođačima. Svih 24 sata smo pravili koreografije, to nas je pokretalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija