• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/A.S.

26.05.2023

17:15

ŠAVIJA KOD SUDIJE! Osman progovorio o Stefanovom stanju u zatvoru, strahuje za sina

printscreen

Estrada

ŠAVIJA KOD SUDIJE! Osman progovorio o Stefanovom stanju u zatvoru, strahuje za sina

Podeli vest

Osman Karić je izjavio da će Nataša Šavija uskoro dati svoju izjavu, na osnovu koje će sud odlučiti kako će se dalje razvijati slučaj.

Stefan Karić trenutno se nalazi u pritvoru nakon optužbi da je navodno pretukao starletu Natašu Šaviju u noći između 30. aprila i 1. maja u Vrdničkoj kuli, gde su bili zajedno na svadbi. Nataša je tom prilikom zadovila prelom jagodične kosti, zbog čega je morala na hitnu operaciju. 

Osman Karić, otac osumnjičenog, istakao je da teško podnosi celokupnu situaciju, ali da mu snagu daje to što Stefan pored svega što ga je zadesilo, nije pao psihički. 

Foto: printscreen

Nataša i Stefan

- Da budem iskren, nisam se nadao da ću ovo sa Stefanom ovako teško podneti. Stalno razmišljam o njemu, često nešto radim da skrenem misli, ali mi to ne polazi za rukom. Bio sam u poseti i svaki put mislim da će mi biti lakše kada ga vidim, a u stvari sve mi je teže kad poseti istekne vreme i dođe do rastanka - iskren je Osman.

Foto: printscreen instagram

Osman i Stefan

- Stefan je dobro, nije psihički pao i to mi daje snagu i volju da preživim sve ovo što se dešava i njemu, a i svima nama u porodici. Za par dana bi trebalo da se pojavi i oštećena i da da svoju izjavu pred sudom, pa će sud odlučiti o daljem toku suđenja - zaključio je Karić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17