• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.V.

27.05.2023

07:20

VODITELJKA PINKA PLANIRA OZBILJNO DA SE BAVI MUZIKOM! Jovana: Hoću duet sa MC Stojanom!

Đorđe Jovanović, Instagram

Estrada

VODITELJKA PINKA PLANIRA OZBILJNO DA SE BAVI MUZIKOM! Jovana: Hoću duet sa MC Stojanom!

Podeli vest

Jovana Jeremić kaže da će njih dvoje napraviti haos na estradi i baš iz tog razloga je i njega izabrala za prvi duet.

Jovana Jeremić je tek snimila prvu pesmu "Roleks", a već planira duet, i to sa MC Stojanom! Voditeljka je napravila pometnju na estradi otkad je najavila da kreće sa nastupima, a priželjkuje saradnju sa jednim od najtraženijih muzičara u dijaspori.
- Posle pesme "Roleks" volela bih da snimim duet sa MC Stojanom, mislim da bismo nas dvoje napravili haos! Izabrala sam njega jer mi je baš pozitivan dečko. To je zasad samo moja želja, treba pitati i njega da li bi ukrstio glas sa mojim - priča Jovana za Informer.

Foto: Foto Đorđe Jovanović

Jovana Jeremić

Šarenoliko


Ona se uveliko priprema za nastupe i otkriva koje pesme će se naći na njenom repertoaru, osim budućeg hita "Roleks", koji je snimila pre nekoliko dana.

Foto: printscreen instagram/mc_stojan

MC Stojan


- Volim i narodnjake i zabavnjake, zato će i moj repertoar biti šarenolik. Nastup ću otvoriti pesmom "Čokolada", koju inače peva Jami, onda ide "Ljubav fatalna" Cece Ražnatović, pa "Plavuša" Suzane Jovanović, "Minus i plus" grupe "Magazin" i tako dalje. Ovi hitovi su samo za početak, ima mnogo pesama koje volim i koje ću staviti na taj spisak - rekla je voditeljka, koja je ranije najavila da će pevati i na romskim veseljima:
- Radiću sve vrste veselja, pa i romska! Znate da ne može svako to da radi, Džej Ramadanovski je tu bio kralj, a sada će i meni biti čast da tamo nastupam! Svaka pevačica sanja da ode na romska veselja, ali Romi traže pevače koji imaju dušu. A ja sam takva osoba, sa dušom i emocijom!

Foto: Branko Pantelić

Jovana Jeremić

Ljubomorne


Voditeljka kaže da je kolege sa televizije ogovaraju jer su ljubomorne na nju.
- Da se razumemo, ja nisam pevačica, ja sam šoumen. Imam tu privilegiju da budem sve što hoću. Otkad sam objavila da snimam pesmu, čujem da me koleginice ogovaraju po šminkernicama. Ja nijednu pevačicu ne komentarišem po ćoškovima, a mojim koleginicama voditeljkama mogu da poželim da imaju rejting kao moj! - završava priču Jeremićeva.

Foto: printscreen/Informer

Jami i Jovana

 

Jami: Svaka budala snima pesme!
Jovana: Jami nije mislila ne mene

Jasna Milenković Jami potkačila je voditeljke i starlete koje postaju pevačice.
- Danas svaka budala može da snimi album. Isprljala se ova profesija. Zašto sve one hoće da budu pevačice? - rekla je pevačica i osvrnula se na Jovanu Jeremić, koja je snimila svoju prvu pesmu:
- Jovana voli moju pesmu "Čokolada", meni je to presimpatično, ali danas svako može da snimi pesmu!
Jovana se, međutim, nije prepoznala u prozivci.
- Znam da nije mislila na mene kada je rekla da svaka budala može da snimi pesmu. Nije me uvredila, poznajem je, ona je moja komšinica, nije pokvarena žena. Jami je prvenstveno moj prijatelj. Pa prvi nastupi na koje sam išla kao klinka bili su njeni. Ona je velika zvezda, naš seks-simbol!

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija