• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.05.2023

08:55

BESAN SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO NAKON NAPADA NA NJEGOVU ŽENU! Radanović nije bio u Srbiji kada je Jelenu povredio bivši suprug!

printscreen

Estrada

BESAN SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO NAKON NAPADA NA NJEGOVU ŽENU! Radanović nije bio u Srbiji kada je Jelenu povredio bivši suprug!

Podeli vest

Supruga Slobe Radanovića, Jelena, sinoć je napadanuta ispred njihove kuće u Višnjičkoj banji kada ju je, kako je navela, napao bivši suprug i naneo joj povrede. Pevač u trenutku incidenta nije bio u Srbiji, a sada se oglasio na Instagramu i pretpostavlja se da se njegove reči odnose na dešavanja ispred njegovog doma.

Sloba je, naime, kako je sam napisao bio u Sloveniji kada je njegova supruga napadnuta, nakon čega je završila u Urgentnom centru, a on je imao samo kratku poruku:

- Kad mačke nema, miševi kolo vode - napisao je Radanović iz čega se moglo zaključiti da je veoma ljut.

Foto: Instagram prntscreen/slobaradanovic

Jelena je kasno sinoć na svom profilu napisala s čim se suočava poslednjih godina:

- Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja - započela je Jelena, pa nastavila: 

- Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo lečenje. Pošto su naša deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je - priznala je Jelena. 

Foto: printscreen instagram

Jelena i Sloba

Ona se potom osvrnula i na događaj od juče gde je zadobila povrede nakon napada bivšeg supruga. 

- Ne mogu detaljno da prepričavam šta se zaista danas desilo. Upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on. Povrede mi jeste naneo on! 

Slobina supruga potom je opisala kako je došlo do sukoba sinoć:

- Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo. Lažno me prijavljuje policiji i centru za socijalni rad, a danas se krije iza svoje devojke! - rekla je Jelena, pa za sam kraj dodala: 

- Sama sam kriva, ja sam ga birala. Čovek se tokom braka obogatio pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava. Mislio je da neću otići od miliona, naročito sa detetom koje ima posebne potrebe. 

Jelena je navela i da je ona ta koja je odlučila da se razvede i da je to najbolje što je mogla da uradi: 

- Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu. Zato me je Bog nagradio Slobom- rekla ponosno Radanovićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija