• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.05.2023

18:00

SUROVO DA SUROVIJE NE MOŽE! CECA BI OVAJ SNIMAK NAJRADIJE SPALILA! Sada je najveća balkanska zvezda, a znate li gde je tačno počinjala?! (VIDEO)

printscreen

Estrada

SUROVO DA SUROVIJE NE MOŽE! CECA BI OVAJ SNIMAK NAJRADIJE SPALILA! Sada je najveća balkanska zvezda, a znate li gde je tačno počinjala?! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Ceca Ražnatović najveća je balkanska diva svih vremena sa milionskim albumima iza sebe i enormnim hitovima na estradi.

Kao neko ko traje preko dve decenije, Ceca se uvrstila u pevačke veličine kojima retko ko može da parira. 

O njenoj bogatoj karijeri, kao i o životu se manje više toga zna, jer je uvek bila raspoložena da sa javnošću i medijima podeli svoju privatnost. 

Ceca je kao devojčurak uplovila u pevačke vode, nastupajući tada zajedno sa svojim ocem po raznoraznim veseljima i ispraćajima. 

Foto: Printscreen/tiktok

Na jednoj društvenoj mreži pojavio se stari, retko viđen privatni video snimak Cecinih početaka, na kome peva sa svega 16 godina, na veselju ispod šatre koje je bilo organizovano povodom odlaska u vojsku. 

Ražnatovićka je tada bila odevena potpuno obično i skromno, u teksas jaknu i farmerice, sa minimalnom šminkom bez ikakvog nakita na sebi. 

Pogledajte gde je Ceca počela da gradi svoju karijeru: 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 10 meseci

Sta ima da se stidi.To je njena stvarnost koja je podseca da je bila ruzna, ugojena i prosta. Dosla do para, procitala nesto, emancipovala se i pomislila da je carica. Od tog momenata pa do danas nosi masku i nece je nikad skinuti. Skidanje bi je kompletno vratilo tamo odakle je posla. Prazna ljustura spolja nakicena.Skini masku gospodjo i videces koliko si odmakla od tih pevanja pod satrama. Ukapiraces da si samo povrsinski promenjena. To je govorio i skoro upokojen kreator Vidic.

Stockholm

pre 10 meseci

A zasto bi ga spalila?Jel mozda zato sto nije polunaga i sva vestacka i izoperisana?Pa ona je tu devojcurak od 16 godina.Ne vidim ni jedan detalj da se postidi a kamo li da spali.

Zamagljena istina

pre 10 meseci

Vlasnici motela u kojem je nastupala pevačica, pričali su za epizodu kada je bila u vezi sa jednim muslimanom i kada je Arkan zbog toga ošišao do glave. Popularna je postala kroz vezu sa Arkanom koji joj je omigućio źivot o kojem je samo mogla da sanja. Kuću u kojoj živi takođe je dobio Arkan za zasluge tj poslove koje je obavljao za državu. Tito je takve isključivo držao van zemlje da u inostranstvu obavljaju zadatke ali po dolasku Miloševića na vlast sva se ta bratija vratla da bi za njega obavljale poslove. Neki su se osilili pa su pomislili da mogu baš sve!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija