• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/A.S.

29.05.2023

10:55

SNIMIO ČUVENI HIT, PA SE POVUKAO IZ JAVNOSTI! Pevača zadesila velika tragedija, imao samo jedan cilj u životu

Instagram prinstcreen/dima_beograd

Estrada

SNIMIO ČUVENI HIT, PA SE POVUKAO IZ JAVNOSTI! Pevača zadesila velika tragedija, imao samo jedan cilj u životu

Podeli vest

Dimi je izgorela kuća do temelja, ali je on našao snagu da nastavi dalje, a kako kaže, jedini cilj mu je bio da izgradi nov dom.

Goran Dimitrijadis Dima svojim hitnom "Nije mene dušo ubilo" napravio je pravu pometnju na muzičkoj sceni devedesetih godina, a nakon toga nestao je iz javnosti. 

On je sada otkrio kako je imao sreće da snimi hit koji se i danas rado sluša, a onda je ispričao sve o tragediji zbog koje je bio primoran da se povuče. 

Foto: Instagram prinstcreen/dima_beograd

Dima

- Ne postoji recept za hit, imao sam sreće. Postoji sudbina, karma, sreća i kada se sve to sklopi i kada dođe pravi trenutak to ispadne tako kako ispadne. Jednostavno zaživi u narodu. Radio sam u jednom restoranu, svirao sam i prva me je Cakana pitala koja ti je to pesma. Pevao sam je i postala je hit dok još nije ni izašla - ispričao je Dima,

Pevač se onda prisetio tragedija koja ga je povukla iz javnog života. 

 

- Desila se neka moja lična tragedija, privatna… Iz tog razloga me nije bilo, u dve reči izgorela mi je kuća i ja sam to radio zadnjih 15, 20 godina, da skratim. Ali sam bio na svim mogućim radijima i televizijama ali nisam imao vremena da gostujem. Nisam radio muzičku već betonsku ploču - ispričao je pevač.

Foto: Instagram prinstcreen/dima_beograd

Goran Dimitrijadis

Dima je uprkos tragediji našao snagu i volju da nastavi dalje, a njegova najveća motivacija bila je da izgradi nov dom.

 

- Za to vreme sam pevao svuda, sa Gocom Božinovskom, Mirom Škorić, Sanjom Maletić. Obišao sam obalu Australije, radio sam koncerte i po Srbiju. Radio sam ali me nije bilo na televiziji. Radio sam da bih izgradio kuću i zbog života naravno. Završena je kuća, ostalo je još malo nešto. Gradio sam je 15 godina, kao mali mrav. Morate da budete jaki, ne smete da padnete i morate da verujete u ono što radite - poručio je Goran.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija