• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/srbijadanas

31.05.2023

12:00

TRUDNOĆA JOJ TAKO LEPO PRISTAJE! Fotografija trudne Dragane Mićalović iznenadila naciju! (FOTO)

printscreen

Estrada

TRUDNOĆA JOJ TAKO LEPO PRISTAJE! Fotografija trudne Dragane Mićalović iznenadila naciju! (FOTO)

Podeli vest

Trudna Dragana Mićalović napravila pometnju na društvenim mrežama.

Budući da se više niko i ne seća kada se lepa glumica u javnosti pojavila sa izabranikom, logičan zaključak jeste da ona uživa u samoći, pa je upravo to jedan od razloga zašto je Gagina fotografija sa trudničkim stomakom izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama.

Dragana Mićalović, napravila je selfi u ogledalu gde je u prvi plan dospeo njen trudnički stomačić, a kako je u više navrata isticala da joj je karijera još uvek na prvom mestu, te da sa udajom i majčinstvom ne želi da žuri, ovaj njen potez sve je iznenadio.

Foto: printscreen

Brojni pratioci, oduševljeni prizorom krenuli su da nižu čestitke i lepe reči, međutim oni koji su se malo bolje zagledali u fotku na kojoj trudna Dragana Mićalović ponosno pozira, shvatili su da je reč zapravo o jednoj staroj fotografiji nastaloj za potrebe snimanja mega popularne serije "Igra sudbine".

Gaga, ili u seriji Una Hristić tada je glumila trudnicu, a kadrovi na kojima je u kostimu i koje je ovekovečila na svom "Instagramu" izazvali su prelepe emocije kod njenih fanova složnih u mišljenju da joj blagosloveno stanje lepo pristaje, te joj poželeli da se i u privatnom životu što pre ostvari u ovoj, za jednu ženu, najlepšoj ulozi.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija