• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

31.05.2023

18:34

OGLASILA SE ŠAVIJA NAKON PUŠTANJA STEFANA KARIĆA: Očekivala sam da će biti pušten posle moje izjave!

Zoran Sinko

Estrada

OGLASILA SE ŠAVIJA NAKON PUŠTANJA STEFANA KARIĆA: Očekivala sam da će biti pušten posle moje izjave!

Podeli vest

Nataša Šavija saznala je da je Stefan Karić pušten iz pritvora u kojem je bio zbog sumnje da ju je zverski pretukao u noći između 30. aprila i 1. maja, a sada je iznenadila izjavom da je znala da će ga pustiti nakon njenog iskaza u tužilaštvu danas.

Nataša je danas u Osnovnom tužilaštvu u Rumi dala iskaz, nakon čega je Stefan pušten iz pritvora, pošto je odslužio kaznu od mesec dana. Ona se oglasila za informer i prokomentarisala njegov izlazak iz pritvora.

Foto: Zoran Sinko

Znala je da će Stefan Karić danas izaži na slobodu...

Kako komentarišeš to što je Stefan pušten iz pritvora?

- To nema nikakve veze, znala sam da će biti  pusten kad ja dam izjavu jer je on bio u pritvoru takvog tipa samo da ne bi uticao na mene i svedoke. Takva je procedura. Svakako nas čeka suđenje dalje i verujem u sudstvo i da će doneti pravu odluku. Stojim iza svake reči, za šta imam dokumentaciju i evidentno je da je u pitanju teška telesna povreda. Dakle,on će sada da se brani sa slobode, ali to ne znaci da nije kriv.


Da li osećaš strah sad kad je na slobodi i da li misliš da bi ti prišao sad kad je na slobodi?

- Sigurna sam da mi sada lično ne bi prišao jer bi time sebe još više ugrozio. Iskreno, nije mi svejedno, posle onog što je uradio, ne znam na šta je spreman. Neću da optužujem nikog ni za šta, ali sam preživela ozbiljnu traumu, što mi je i ustanovljeno kod psihijatra-postraumatski stresni poremećaj, pa ću verovatno razvijati svakakve filmove u glavi šta može da se desi. Ja se nadam da neće.

Foto: Instagram printscreen/karic_osman

Stefan Karić danas pušten iz pritvora

O vašem odnos se mnogo spekulisalo, šta je istina?


- Mi smo se dugo dopisivali, neke dve nedelje, dok sam ja bila na moru. Kada sam došla, bili smo dva dana zajedno i videli smo da to nije to, tu smo se i razišli. Nije bilo nikakve svađe. To je bila veza u pokušaju. Tokom dopisivanja je bio ekstremno fin, predstavio se u najboljem svetlu, a zapravo se ispostavilo da je nasilnik, a i sam je u zadruzi izjavio da je ženomrzac. Postoje i pretnje i nasilje nad određenim zadrugarkama, za šta postoje i snimci, koje sam videla tek kad su mi ljudi slali sad posle ovog dogadjaja.

Foto: Zoran Sinko

Ima mnogo lekarskih nalaza... Nataša Šavija


Misliš li da se Stefan Karić pokajao zbog ovoga što ti je uradio i misliš li da će te pozvati?


- Naravno da se pokajao, ali ne zato što ima empatiju prema meni zbog onog što mi je uradio, nego zato što zna da ga čeka kazna. Neće me sigurno zvati, ima advokata, on ga je sigurno posavetovao da to može da se zloupotrebi na sudu. 

Šavija tvrdi da Stefana ničim mnije izazvala da joj ovo uradi:

- Veoma sam pravdoljubiva. Nikog ne diram, nisam nikog niti tukla, ni njega nisam ničim isrovocirala. Ništa nije bilo loše sa moje strane. Ni kriva ni dužna sam dobila ovo. Verujem u sud, oni su upućeni u moje povrede i verujem da će mu odrediti kaznu koja mu dolikuje. Imam celu, maltene, knjigu izveštaja od raznih doktora, i sigurna sam da će oni doneti najispravniju odluku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17