• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

31.05.2023

20:45

S POPLAVLJENOG SPLAVA NA CRVENI TEPIH! Vesna da Vinča progovorila o materijalnoj šteti zbog visokog vodostaja, pa otkrila zašto se oseća bezbedno!

Marko Đoković

Estrada

S POPLAVLJENOG SPLAVA NA CRVENI TEPIH! Vesna da Vinča progovorila o materijalnoj šteti zbog visokog vodostaja, pa otkrila zašto se oseća bezbedno!

Podeli vest

Novinarka i spisateljica Vesna da Vinča pojavila se na jednom prestoničkom događaju i zablistala na crvenom tepihu, ali je priznala da njen dolazak nije bio nimalo lak.

Naime, Vesna živi na splavu, a zbog visokog vodostaja imala je problem sa poplavom. Da Vinča kaže da je izašla sa splava u malo drugačijem izdanju:

- Izašla sam isto ovako, samo što sam imala patike. U rancu nosim naravno kišobran, sandale i tašnicu - kaže Vesna i rekla da ovo nije prvi put da je imala problema sa nivoom vode:

- Reka se podigla, otprilike dva metra. To je uobičajeno. Ja sam 17 godina na reci i dva puta se dizalo po šest metara. Čak je išlo skoro do onog dela gde bicikli voze. Tako da to nije ništa strašno.

Da Vinča kaže da mirno spava, te da se ne plaši da li će njen dom piti potopljen.

- Ne može da se potopi splav. Imam dva pokretna mosta, mogu da se dignu na 10 metara visine - kaže ona, a koliku je materijalnu štetu napravila poplava, kao i kada će biti spremna da se povuče iz medija možete čuti u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija