• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

01.06.2023

10:52

KARIĆ JE PRIZNAO IZVRŠENJE DELA, NIJE BIO "ŠAMAR", VEĆ UDARAC PESNICOM! Advokat Nataše Šavije zgrožen odlukom suda!

printscreen

Estrada

KARIĆ JE PRIZNAO IZVRŠENJE DELA, NIJE BIO "ŠAMAR", VEĆ UDARAC PESNICOM! Advokat Nataše Šavije zgrožen odlukom suda!

Podeli vest

Jakša Peković, pravni zastupnik brutalno pretučene starlete Nataše Šavije u postupku protiv osumnjičenog rijaliti učesnika Stefana Karića, istakao je da je zgrožen odlukom suda da osumnjičenom ukine pritvor.

Stefan Karić se, naime, sumnjiči da je Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede 30. aprila na jednom svadbenom veselju. On je bio u bekstvu, i trećeg se maja, u pratnji svog advokata, predao policiji.

- Iskreno sam zgrožen činjenicom da je pritvor ukinut, verujemo u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena. Kroz medije se relativizuje povreda koju je moja klijentkinja pretrpela, a s druge strane smatramo da je osumnjičeni priznao krivično delo na način kako je izneo odbranu, osim menanizma nastanka povrede, jer mehanizam povređivanja u potpunosti isključuje bilo kakav "šamar" Nataša je zadobila povrede baš onako kako ih je ona opisala, zatvorenom šakom stisnutom u pesnicu - kazao je Jakša Peković.

Foto: Zoran Sinko

Nataša Šavija

Podsetimo, Karić je juče, odmah po izlasku iz pritvora izjavio da je "bilo koškanja", te da je Nataši lupio jedan šamar, ali da ne zna "kako su nastale teške povrede koje je zadobila i za koje je priložila lekarsku dokumentaciju".

Šavija je neposredno pred njegov izlazak iz pritvora, dala iskaz u Osnovnom tužilaštvu u Rumi, nakon čega je okupljenim novinarima detaljno opisala događanja kobne noću. Ona je istakla da joj je teške telesne povrede naneo Stefan Karić, te je otkrila da je čekaju još dve operacije oka.

Foto: Zoran Sinko

nataša Šavija

Posle saslušanja, medijima je izjavila da je Karić brutalno pretukao jer mu je "zasmetao njen dubok šlic na haljini".

- Ponovo navodim da verujemo u sud i da ćemo ovo zajedno izgurati do kraja, ne samo zbog Nataše nego zbog svih, devojaka, žena, majki, ćerki u Srbiji da jednom za svagda prestane nasilje nad ženama - izjavio je Jakša Peković za Kurir.

Foto: Zoran Sinko

nataša Šavija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Tata Osman sredio sve ispod stola jer bivsi kriminalac zna kako se to radi ! Ukoliko ovaj "rumenko" nebude adekvatno kaznjen znaci samo jedno - korupcija u sudstvu !

Solo

pre 1 godinu

Izgleda da je u Srbiji sve dozvoljeno protiv naseg neznijeg pola zbog toga sto nasi Zakoni sa koruptivnim Sudijama i Tuzilastvu nerade niti prestavljaju Zakon kako treba (niti ga dopunjuju ako je los) nego iznose kazne koje nemaju nikakav zastitini niti osudjujuci postupak i Srpski "Macho Men" neardetalac sa mozgom "Tabularaza" nastavlja jedan presedan u nasem drustvu zato sto ima zastitu u korupcionim delovima drustva,Sudija,Tuzilastva,raznih Politicarai bolje stojecih familija i to sve za €€€€€.. a nas Predsednik Vucic,Ana,Dacic i ostali hoce bolji prirastaj...ali skim i zbog cega !!! jer i kad se pogleda sta nasa devojka/zena bira za partnera onda sve postaje jasnije i glasnije...Sredite te Zakone da se nase devojke/zene zstite strozijim zakonima i onda mozes da dobijes neku bebu vise Vucicu dok Ana moze jos jedno dete da svoji..(nazalost)..Mi nestajemo brzo idiotskim Drustvenim i Socijalnim Zakonima koji nisu reflektovani sadasnjim stanjem nego se sve svodi na sebican i egoistican srpski mentalitet i to je nazalost proces ciscenja drustva koje nemoze da se konsoliduje,obrazuje, i Zakonski zastiti..Ali sve izgleda da Vuic nezeli niti hoce da reformira Sudstvo,Tuzilastvo i Policiju i ocisti korupcioni mentalitet kriminalnog karaktera poslednjih 30 godina koji je jos uvek prisutani zato cemo biti okupirani boljim i jacim nacijama jer to nam je neminovno..

novi sad

pre 1 godinu

Meni nije jasno da li žene vide na šta liče sa ovim ustima ako se to tako može nazvati!!!

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija