• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

02.06.2023

13:15

MIROSLAV ILIĆ NE ZNA ŠTA MU SE SPREMA! Mira Antonović u novoj knjizi otkriva sve pikanterije sa suđenja!

ATAIMAGES

Estrada

MIROSLAV ILIĆ NE ZNA ŠTA MU SE SPREMA! Mira Antonović u novoj knjizi otkriva sve pikanterije sa suđenja!

Podeli vest

Miroslav Ilić taman kada je mislio da je uspeo tužbom da zapreti Mirjani Antonović za iznošenje detalja iz sudnice, dobio je novi šamar. Naime, Antonovićka je potvrdila da uskoro objavljuje knjigu u kojoj će sve pikanterije sa suda da otkrije.

Dok se Miroslav Ilić odmara i razmišlja o velikom tradicionalnom koncertu koji je zakazan za 15 decembar, ni ne sluti šta mu se sprema. Ljuta i besna Mirjana Antonović, posle osam godina teške sudske borbe sa pevačem da dokaže da je on otac njenog sina Devina Antonovića, odlučila je da sve otkrije u novoj knjizi koju piše.

- Miroslav me je prvo tužio za proganjanje, pa onda za odaju informacija sa suda. I jedno i drugo se završilo u moju korist. Platila mi je država sve troškove - objasnila je Mira.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

Zabrinuta Mira Antonović

Ona se dotakla i nastavka svoje knjige, koju uveliko piše i koja će uskoro biti i ibjavljena, samo se čeka zvaničan kraj suđenja sa Miroslavom Ilićem.

- Želja mi je bila da napišem da knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati da vam napišem informativnu knjigu o ovim zbivanjima sa suda kada se sve okonča. Jer to što se meni dešava se ne može izmisliti. Kada se suđenje okonča izdaću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se dešavale tokom sudskog procesa, šta je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Šta da kažem osim da niej tragično, bilo bi komično - zaključila je Mira za Informer.  

Foto: YouTube prntscreen

Miroslav Ilić ne zna šta mu se sprema

Proces između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović obnovljen je, jer je presuda da je pevač otac njenog sina Devina ukinuta u januaru ove godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pobesneli Laloš

pre 10 meseci

Bravo Mirjana. Bravo Devine. Miroslav je jedna obična bitanga koja je najgori papučar. Umesti da prizna sina, on kao prostak strahuje od zle žene.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija