• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.06.2023

11:04

POSLAO MI JE PORUKU KAD JE IZAŠAO IZ "ZADRUGE"! Kija osudila nasilje nad Šavijom, pa otkrila kako je ponizila Stefana Karića!

Zoran Sinko/Dejan Milićević

Estrada

POSLAO MI JE PORUKU KAD JE IZAŠAO IZ "ZADRUGE"! Kija osudila nasilje nad Šavijom, pa otkrila kako je ponizila Stefana Karića!

Podeli vest

Kija Kockar otkrila je u emisiji "Kolegijum" na Informer TV da joj je Stefan Karić poslao poruku po svom izlasku iz rijaliti programa "Zadruga", na šta mu je ona odgovorila jednom, nimalo prijatnom, opaskom.

Voditeljka jutarnjeg programa Kristina Kija Kockar bila je gost iznenađenja emisije "Kolegijum", gde joj je glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, uručio cveće u ime novoostvarene saradnje. 

Foto: printscreen

Stefan Karić, Nataša Šavija

Kockarova je u društvu ostatka redakcije najčitanijeg dnevnog lista komentarisala mnoge akuelnosti, pa između ostalog i mučki prebijenu starletu Natašu Šaviju i osumnjičenog za ovo krivično delo, Stefana Karića, koji se, kako su naveli u emisiji, proslavio baš zahvaljujući druženju sa nekadašnjom stjuardesom.

Foto: Zoran Sinko

Prebijena Nataša Šavija

- Sve sam ispratila. Prvo, moram da naglasim da sam protiv nasilja i da ovo od njega zaista nisam očekivala, ali nisam očekivala štošta od mnogih ljudi, pa sam se na kraju iznenadila - kazala je Kija, pa otkrila da ju je Karić kontaktirao po izlasku iz rijalitija:

- Poslao mi je poruku kada je izašao iz "Zadruge", samo sam mu rekla: "Kako te nije sramota?".

Foto: Promo (Dejan Milićević)

Kija Kockar

Podsetimo, Kristina Kija Kockar postala je voditeljka jutarnjeg programa televizije Informer koji će voditi zajedno sa Stanislavom Stanišićem. TV Informer možete gledati na kanalu 120 Telekomove kablovske mreže (pozicija 20 na Supernovoj).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 10 meseci

Kija prelepa, prepametna, hvala Bogu da se pronašla na novom poslu. Budi samo objektivna, neutralna,,.. a što se tiče Rumenka ako te provocira ili gnjavi, prijavi ga. Dosta su te taj smrad i njegov ružni tata omalovažavali. A ako su krišom snimali devojke neko će u rešetkice i po tom osnovu

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17