• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

03.06.2023

13:20

STESAO SE! Viktor Živojinović izgubio preko 50 kilograma, ovako sada izgleda Brenin naslednik (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

STESAO SE! Viktor Živojinović izgubio preko 50 kilograma, ovako sada izgleda Brenin naslednik (FOTO)

Podeli vest

Viktor Živojinović se sinoć pojavio na nastupu svoje majke, a ono što je svima zapalo za oko jeste to da se Brenin i Bobin naslednik prepolovio.

Sinoć je na Kalemegdanu održan RedBull SoundClash gde su nastupale Lepa Brena i Senida. Njih dve su pevale jedinstvene verzije svojih hitova na dve bine, a publika koja je bila u sredini birala je pobednika. 

Brena je prva stigla na "okršaj" i sve iznenadila plavim pramenovima kose, koje je uradila posebno za ovu priliku.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Lepa Brena

Ubrzo nakon Brene došao je i njen sin Viktor Živojinovič koji je bio potpuno neprepoznatljiv. Naime, Viktor je pre nekoliko godina imao je problem sa viškom kilograma, ali je uz pomoć pravilne ishrane i napornih treninga uspeo da smrša preko 50 kilograma, ali na tome ne planira da se zaustavi. 

Sin Brene i Bobe je došao opušteno obučen. Na sebi je nosio farmerke i sako, dok je na nogama imao patike, a na licu naočare za vid. On je novinarima mahnuo i pozdravio ih, ali nije želeo da daje izjave.

Foto: ATAIMAGES

Viktor Živojinović

Podsetimo, Viktor je do 2020. godine imao višak kilograma, a u jednom momentu čak 163 kg. Lepa Brena nije krila da je prolazila kroz stresan period zbog toga, kao i da je strahovala da će se Viktor zbog gojaznosti razboleti.

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga. Bilo mi je toliko teško da sam plakala. Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma. - priznala je pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija