• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.06.2023

20:20

MINA JAVNO ISPROZIVALA OGNJENA! Amidžić se odmah oglasio na društvenim mrežama, pa joj odgovorio!

printscreen

Estrada

MINA JAVNO ISPROZIVALA OGNJENA! Amidžić se odmah oglasio na društvenim mrežama, pa joj odgovorio!

Podeli vest

Voditelj Ognjen Amidžić uživa u romansi sa 17 godina mlađom devojkom, manekenkom Minom Naumović, koja je od nedavno i deo njegovog tima u emisiji "Ami G šou".

Njih dvoje su od skoro počeli da dele zajedničke, intimne trenutke putem društvenih mreža, a sada su otišli na kratak odmor, odakle je Mina podelila smešan trenutak sa svojim izabranikom.

Uslikala je voditelja pored automata za lekove, pecnula ga, a on joj je odmah javno odgovorio.

Foto: Printscreen/Instagram

Ognjen pored automata se lekovima...

- Ne smeje se jer je zaljubljen, nego jer je otkrio da postoji automat za lekove - poručila je mlada voditeljka, a Amidžić je podelio njenu objavu i na svoj Instagram profil i odgovorio:

- Istina je da volim lek popit.

Podsetimo, Ognjen Amidžić već nekoliko meseci uživa u vezi sa koleginicom, a iako su se trudili da to sakriju, pre dva meseca potvrdili su da su zajedno, ali voditelj nije želeo da previše priča o tome.

Foto: Printscreen/Instagram

Ognjen i Mina

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je tada Ognjen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija