• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.06.2023

09:15

KOMŠIJE DANIJELE DIMITROVSKE RAZVEZALE JEZIK! Otkrili ko posećuje njen dom, a ovo su rekli o Ognjenu Amidžiću!

Estrada

KOMŠIJE DANIJELE DIMITROVSKE RAZVEZALE JEZIK! Otkrili ko posećuje njen dom, a ovo su rekli o Ognjenu Amidžiću!

Podeli vest

Nedavno je obelodanjeno da manekenka Danijela Dimitrovska nakon razvoda od Ognjena Amidžića uživa u vezi sa šest godina mlađim Jevremom Kosnićem, bivšim fudbalerom, a njene komšije u elitnom delu Beograda imaju samo lepe reči o njoj.

Susedi manekenke kažu da je uvek nasmejana i raspložena i da uglavnom ide sama u nabavku do obližnje radnje.

Foto: Instagram/DanijelaDimitrovska

Danijela Dimitrovska, manekenka

- Viđamo je često u kraju jer se ovde uglavnom fotografiše. Mnogo je lepa i prirodna u uvek nasmejana. Ponekada sa prijateljima sedi u ovaj obližnji kafić i baš širi pozitivnu energiju. Nikada je nismo videli da je neraspoložena ili da viče. Baš je kulturna i fina. Šteta kakvu je ženu Ognjen izgubio. Ali, na svu sreću našla je lepog, mladog dečka - kaže jedna starija gospođa iz kraja.

Lokalna prodavačica je takođe za manekenku imala samo reči hvale.

- Dolazi sa sinom. Dečak je vrlo kulturan, vaspitan. Pomaže mami kada treba da ponese više stvari. Mnogo se lepo slažu i često šetaju. Vidi se da je posvećena mama. Uglavnom kupuju namirnice, kao i svi drugi ljudi i neke slatkiše za sina.

Jedan stariji gospodin koji je izlazio iz zgrade preko puta Danijele rekao je da manekenku često viđa po kraju.

Foto: ATA Images

Danijela Dimitrovska, manekenka

- Nisam znao da ima momka. Nikad ga nisam video. Uglavnom je gledam sa sinom ili sa jednom gospođom, deluje mi kao da joj je majka. A, unuka mi kaže da pije kafu tu u zgradi ili da doručkuje.

I u kafiću pored imali su lepe reči za Danijelu.

- Dolazi sa prijateljima. Uglavnom se zdravo hrani, jer kod nas ima i takvih stvari. Dođe nekada i sa sinom da doručkuju i redovno nam ostavlja bakšiš. Nije umišljena. Mislila sam da je nadobudna kao i većina javnih ličnosti, ali sam se prevarila. Baš mi je drago što je pronašla novu ljubav. Taj dečko je pravi srećnik što je nju našao kao devojku. Videla sam i fotke na portalima, lep je i on. Baš su fin par. Srećna je i zaljubljena, to se vidi - rekla je radnica iz kafića.

Foto: ATA Images

Danijela Dimitrovska, manekenka

S obzirom na to da je jedna od naših najtraženijih influenserki, kako kažu komšiji, Danijeli često brza pošta ostavlja poklone.

- Često viđamo da dolaze kuriri i da joj ostavljaju pakete, a posle vidimo i na Instagramu da to promoviše. Devojka je vredna i svaka joj čast. Ovog novog nikada nisam videla da dolazi, tako da mora da je od skora ta veza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija