• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2023

12:30

OLJU CRNOGORAC ŠUTNUO OŽENJENI BIZNISMEN! Voditeljka ostala bez skupih putovanja!

Instagam prntscreen/montenegrina_o

Estrada

OLJU CRNOGORAC ŠUTNUO OŽENJENI BIZNISMEN! Voditeljka ostala bez skupih putovanja!

Podeli vest

Kao bomba pre nekoliko godina odjeknula je vest da je Olja Crnogorac u šemi sa moćnim muškarcem ( ime poznato redakciji), koji joj je plaćao skupa putovanja, kako se spekulisalo. Međutim, tome je sada došao kraj.

Olja nije demantovala vezu sa tim biznismenom i maksimalno je uživala u svemu što joj je omogućavao, ali ju je on sada, kako saznajemo, ostavio. 

Foto: Instagam prntscreen/montenegrina_o

Putovala poslednjih par godina, ali je sad tome došao kraj... Olja Crnogorac

Kako saznaje Informer, tikva je pukla i biznismen koji je u braku je Crnogorac nedavno ostavio. 

- Olja je van sebe. Taj čovek joj je sve pružio. Luks putovanja na kojima je uživala i hvalila se po društvenim mrežama, garderobu, tašnice, ma sve. Ali, eto, sve ima rok trajanja. Više ne želi da bude sa njom i to joj je saopštio. Besna je, ljuta i povređena jer je ostala bez zlatne koke. Jeste mi prijateljica, ali mnogo je poletela. Mislila je da će ostaviti suprugu zbog nje, ali od toga nema ništa. Stavlja ona na Instagram fotografije kako je srećna i zadovoljna, a zapravo ključa od besa - priča njena drugarica za Informer. 


Kako navodi dalje sagovornica, njihova tajna šema je mesecima na klimavim nogama:
- On je veoma uspešan. Zbog posla putuje svuda po svetu. A ona je uglavnom išla sa njim i pravila bi mu scene, ako je ne povede. Luda je za njim, a najviše za tim što je jak i uticajan. Prijalo joj je to što su je pored njega uvažavali, a kao nekadašnja rijaliti učesnica ne pripada baš tom esnafu, da se ne lažemo. Dala je sebi za pravo da se meša u neke stvari koje on ne podržava i odmah se sklonio od nje - završava naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija