• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

05.06.2023

09:05

DARKO LAZIĆ PEVAO SINANA NA PLEJBEK! Publika besno napustila nastup, pevač šokirao potezom!

ATAIMAGES

Estrada

DARKO LAZIĆ PEVAO SINANA NA PLEJBEK! Publika besno napustila nastup, pevač šokirao potezom!

Podeli vest

Folker Darko Lazić izgleda nema više kapacitet da peva tokom celog nastupa ili je nešto drugo u pitanju, uglavnom on sada redovno pusti plejbek i uz svoje kolege, čiji glas se čuje u pozadini, odradi tezgu. Proteklog vikenda je to uradio na jednom nastupu, pustivši pesmu Sinana Sakića uz koju je i on pevao.

Kako prenose mediji, pevač u poslednje vreme polako gubi glas i peva sve teže i teže, pa je prinuđen da veći deo svojih nastupa peva na plejbek kako ne bi otkazivao unapred dogovorene tezge.

Foto: ATAIMAGES

Ne može više da peva... Darko Lazić

Nakon što su nedavno svi bili šokirani kad se na društvenim mrežama pojavio snimak sa jednog od njegovih nastupa na kome se čuje kako pevač teško izvlači tonove i da mu sve vreme puca glas, sad se pojavio još jedan šok snimak.

Ovog puta Lazić je na nastupu u nemačkom gradu Hanoveru, kako se ne bi mučio, pustio snimak pesme Sinana Sakića "Pijem na eks", pa je sve vreme dok je išao plejbek samo otvarao usta i pio alkoholno piće. Isto je učinio i sa pesmama Ace Lukasa i Osmana Hadžića.

Da je publiku teško prevariti, pokazuje i činjenica da su oni koji su platili kartu kako bi čuli Lazića uživo i sami shvatili da peva na plejbek. Kako smo saznali od izvora sa lica mesta, razočarani Lazićevi fanovi su na nekoliko poslednjih nastupa po dijaspori masovno počeli da izlaze dok je on još bio na bini, a kasnije su od organizatora tražili i svoj novac nazad.

- Neće da se umara! Nije to taj Darko, mnogo falšira dok peva, nije to pre radio! Užas, propao je i pevački dosta! On se napije i ne može više da peva! - glasili su negativni komentari ispod snimka.

Podsetimo, i sam Darko je nedavno za medije izjavio da ima problem sa glasom jer zbog komplikacija izazvanih operacijom uklanjanja viška kože nije pevao više od dva meseca.

- Promukao sam, nisam radio dva meseca, pa grlo moram da se vrati u ritam. Krećem punom parom, imamo dosta nastupa, pravimo i promociju albuma i novih pesama. U debelom sam minusu - priznao je nedavno Darko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija