• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.06.2023

07:55

NASMEJANA I SPREMNA! Uskoro počinje prvi jutarnji program sa Ksenijom Bujišić na televiziji Informer!

Printscreen/instagram

Estrada

NASMEJANA I SPREMNA! Uskoro počinje prvi jutarnji program sa Ksenijom Bujišić na televiziji Informer!

Podeli vest

Ksenija Bujišić, koja je vodila vremensku prognozu, a zatim i emisiju "Šok tok", postala je voditeljka jutarnjeg programa televizije Informer.

Ksenija je prethodnih šest godina radila na televiziji Prva, ali je odlučila da izađe iz zone komfora i napravi veliki iskorak u karijeri. 

Naime, Bujišićeva je postala voditeljka jutarnjeg programa na našoj televiziji, a kako sama kaže uzbuđena je, ali i spremna.

- Spremna sam, čekamo ostatak, a muškarcima treba više vremena da se spreme - rekla je Ksenija dok je ulazila u studio.

Voditeljka je za Informer rekla da je uzbuđena i da se na plaši izazova koji su pred njom.

Foto: ATA Images

Ksenija Bujišić, voditeljka

- Uzbuđena sam. Nekako, prvi put u životu sam ovoliko dugo bila bez radne obaveze. Zato što sam se porodila i onda sam bila na tom porodiljskom duže nego što je to bila moja prvobitna zamisao. Međutim, tako su se namestile neke okolnosti. Jesam uzbuđena i mislim da još uvek nisam ni svesna da počinjem da radim. Sve ovo mi je falilo. I malo da se proćaska u šminkernici, jer je tu uvek najzanimljivije, da se sređujemo, to uzbuđenje... Tako da, baš sam srećna - rekla je ona i otkrila da joj uopšte nije teško da vodi jutarnji program, te da ustaje rano:

- Bio mi je problem kada sam prvi put promenila način života i iz zabave stigla u jutarnji program. Kada sam radila vremensku prognozu na Prvoj, tada mi je to bio šok "Kako ću, sad treba da ustanem u vreme kada sam nekada maltene išla na spavanje", ali tad sam ustvari okusila čar jutra, koliko je lepo kada završiš sa poslom rano i taj osećaj da si već oko 13h gotov i da imaš ceo dan slobodan. Tada sam shvatila sve moguće benefite tog jutarnjeg programa. Tako da, na to rano ustajanje ne gledam kao na neku muku i neki teret. Naprotiv, baš mi je drago što sam ponovo u tom svom ritmu koji mi prija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija