• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

06.06.2023

09:52

IMAO JAHTU, TRI AUTOMOBILA, PO NASTUPU JE UZIMAO DESETINE HILJADA MARAKA... Doktor Iggy je bio velika zvezda 90tih, a sada je NEZAPOSLEN!

Printscreen

Estrada

IMAO JAHTU, TRI AUTOMOBILA, PO NASTUPU JE UZIMAO DESETINE HILJADA MARAKA... Doktor Iggy je bio velika zvezda 90tih, a sada je NEZAPOSLEN!

Podeli vest

Pevač Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Iggy devedesetih je harao domaćom scenom, i zarađivao ogromne sume novca. Međutim, u jeku popularnosti on je odlučio da se povuče sa estrade, pa danas vodi povučen život, van kamera.

Denser i dalje nastupa sa Tanjom Banđur, s kojom je snimio najveće hitove, ali više ne uživa u luksuzu.

Jednom prilikom ispričao je koliko je zarađivao, međutim, taj novac je brzo proćerdao.

Foto: ATA Images

- Koliko god drugi pričali da su devedesete bile najlošije godine, meni su bile najlepše. Bili smo mladi, zarađivali smo mnogo, putovali smo, bili smo omiljeni svuda... Stvarno smo bili velike zvezde! Sećam se da je 40, 50 devojaka stajalo ispred moje kuće da se fotografišemo. Euforija oko nas je bila velika. Imao sam i svoju jahtu, dva-tri automobila, vodio sam celu svoju ekipu na skijanja i letovanja. Mesečno sam dobijao za nastupe 40.000 maraka, a imao sam 25 godina - rekao je Igi svojevremeno i otkrio da danas ne živi ni približno tako raskošno:

- Nisam zvanično zaposlen, ali pokrenuo sam privatan posao s prijateljem. Skromno živim, važno mi je da imam za osnovne potrebe i skijanje.

I Tanja smatra da ne može da živi samo od muzike, pa je pokrenula privatni biznis.

Foto: ATA Images

- Pored naših muzičkih angažmana, Igi i ja imamo i dodatne poslove. Vlasnica sam marketinške agencije, imam i svoj projekat o zdravlju nacije. Imam troje dece i supruga, tako da imam dosta obaveza" - jednom prilikom u Amidži šou-u.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SVOJE "BLAMIRANJE" SU SKUPO NAPLATILI! Evo koliki su honorari učesnika "Zadruge", od cifre će vam se zavrteti u glavi!
Rijaliti

SVOJE "BLAMIRANJE" SU SKUPO NAPLATILI! Evo koliki su honorari učesnika "Zadruge", od cifre će vam se zavrteti u glavi!

Finale šeste sezone "Zadruge" zakazano je za četvrtak, a samo jedan učesnik će izaći s nagradom od 50.000 evra. Ali, čak ni oni koji ne pobede neće imati razlog za žaljenje, jer će i njihovi bankovni računi biti znatno veći. Nekima će biti smanjen honorar zbog kazni, ali i pored toga, moći će da se pohvale da nisu izašli bez ijednog centa.

06.06.2023

08:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija