• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

06.06.2023

13:00

BARBARA BOBAK OTKRILA KAKVE PROBLEME IMA SA NOVCEM! Pevačica živi od džeparca koji joj otac daje!

ATA Images

Estrada

BARBARA BOBAK OTKRILA KAKVE PROBLEME IMA SA NOVCEM! Pevačica živi od džeparca koji joj otac daje!

Podeli vest

Barbara Bobak, za kratko vreme postigla je veliku popularnost, što joj je donelo dosta nastupa i veći priliv novca. Pevačica je otkrila da ne ume da upravlja parama, već je sve prepustila svom ocu.

Barbara Bobak posle veze sa Darkom Lazićem nastavila je sa svojom muzičkom karijerom, a novac koji dobija na nastupima odlučila je da skuplja kako bi sebi obezbedila krov nad glavom. 

– Ja ne znam da štedim, ja ne znam sa parama sekunde jedne, sve što imam ja ću da potrošim. Potrošiću na gluposti, na hranu, na putovanja. Naravno, ulažem i u posao, ali taj višak novca ne znam da sačuvam – iskrena je Bobakova koja je u dogovoru sa svojim roditeljima odlučila da za svog finansijera zaduži svog oca.

Foto: Printscreen

Barbara Bobak

 Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje na kašikicu koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radim na tome – iskrena je Barbara koja posle veze sa pevačem nema novog dečka.

Foto: printscreen

Posle Darka Lazića nije imala dečka

– Ja mislim da bi muškarac trebao da bude ponosan da mu je partnerka jednako jaka kao on i da ne zavisi od njega. Da im faktor uspešnosti i novca ne igra ulogu u odnosu. Muškarci koji se plaše jakih žena su slabići i samim tim mene ne interesuju. Naučila sam da ne dozvoljavam da me iko kontroliše i proverava. Ne treba dopustiti neosnovano nepoverenje koje postoji zbog prošlih iskustava, ne treba dozvoliti da muškarac projektuje traume iz ranijih odnosa na vas – tvrdi pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija