• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.06.2023

18:05

I VIŠE NEGO SKROMNO! STARI NAMEŠTAJ I CVETNE ZAVESE: Danas ima dve velelepne vile, a u ovom domu je Karleuša odrasla! (FOTO)

printscreen/instagram

Estrada

I VIŠE NEGO SKROMNO! STARI NAMEŠTAJ I CVETNE ZAVESE: Danas ima dve velelepne vile, a u ovom domu je Karleuša odrasla! (FOTO)

Podeli vest

Pop diva Jelena Karleuša, danas u svom vlasništvu poseduje dve velelepne vile na Dedinju, a detinjstvo i tinejdžerske dane, kada je i započela svoju karijeru, provela je u skromnom stanu na Novom Beogradu, gde je živela sa majkom Divnom.

Karleušin dom vredan je nekoliko miliona evra, odiše luksuzom i smešten je u najelitnijem beogradskom naselju. Međutim, pop diva nije uvek uživala u luksuzu i bogatstvu, a o tome je i sama govorila.

Posle razvoda roditelja, sa majkom Divnom živela je u skromnom stanu kod Fontane na Novom Beogradu, i živele su kao svaka prosečna srpska porodica u to vreme, ne baš najbolje.

Foto: Printscreen

Kako je izgledao Divnin i Jelenin stan na Novom Beogradu može se videti na snimku iz 1998. godine, kada je Nataša Ilić sa ekipom "Muzičke kutije" posetila dom mlade pevačice.

Besprekorno uredna kuhinja Jelene i Divne Karleuše bila je u tamnim tonovima, sa zavesama u cvetnom desenu, a imale su i brojne saksije sa zelenilom.

Posebno zanimljiva bila je njena devojačka, skromna soba u kojoj je imala trosed koji se razvlačio i plišane igrače. No, bez obzira na tada teško stanje, Jelena je u gotovo svakom intervju isticala da je bila jako srećna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Jelena je o svom detinjstvu ovako govorila:

- Kada sam bila mala, najviše me je nervirala nemaština. Ubijalo me je što gledam majku, tetku i baku kako se muče. Bila sam skromna devojčica, koja im nije tražila ništa, sem da mi veruju da ću jednog dana uspeti. I uspela sam. Za njih.

- Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam stvorila neki svoj svet još kao mala. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti. Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam. Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo. Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram s njom i sad - ispričala je Jelena jednom prilikom za "Kurir".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija