• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

07.06.2023

15:20

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAŠLA NAPUŠTENOG DEČKA IZ ZENICE! Pevačicin apel za pomoć uspeo!

printscreen

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAŠLA NAPUŠTENOG DEČKA IZ ZENICE! Pevačicin apel za pomoć uspeo!

Podeli vest

Marija Šerifović našla je napuštenog dečka iz Zenice, čija tužna životna priča je pogodila. Pevačica pomaže Mustafi Hrustiću da dođe na takmičenje "Zvezde Granda".

Marija Šerifović bila je baš voljna da pronađe nesrećnog dečka i pomogne mu. Ona je na društvenim mrežama podelila njegovu sliku i uputila apel da joj se javi svi koji mogu da nađu, jer želi da mu pomogne da ima krov nad glavom.

Foto: printscreen instagram

Marijina objava

Mustafa je ostao bez roditelja u sedmoj godini, od kad se sam bori za svoj život. Iz stana je morao da izađe, jer nije imao dovoljno novca da plaća kiriju, pa sada živi u šatoru, pod zeničkim mostom. Mladi pevač izrazio je želju da se prijavi za "Zvezde Granda", ali navodi da za to nema uslova.

Foto: printscreen instagram

Šator u kome živi u Zenici

- Tu treba imati novca. Mogu ja otići da se prijavim na "Zvezde Granda", ali ja ne mogu sa 10 maraka (5 evra) da se obučem, sredim, da stavim mašnu, da budem čist. Ja bih se prijavio da sam u mogućnosti - istakao je Mustafa Hrustić u video koji je osvanuo po društvenim mrežama, a koji je videla pevačica kada je i izrazila volju da mu pomogne i zamolila ljude da ga povežu sa njom.

Foto: ATA Images

Marijin apel je pomogao

- Marija trenutno spava, ali me je zvao njen menadžer. Rekao je čim ona ustane, da će me kontaktirati da se sve dogovorimo. Smestio sam se u stari stan u kome sam živeo. Čovek mi je platio kiriju za dva meseca, sreća da se nije izdao u međuvremenu. Sad sam dobro - kratko je rekao Mustafa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija