• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.06.2023

17:59

UGLEDNI MLADI GOSPODIN! Roditelji su mu pevači, a on se odlučio za potpuno drugo zanimanje: Ovako sada izgleda sin Bilje Jevtić i Ace Ilića!

Novak Đurović

Estrada

UGLEDNI MLADI GOSPODIN! Roditelji su mu pevači, a on se odlučio za potpuno drugo zanimanje: Ovako sada izgleda sin Bilje Jevtić i Ace Ilića!

Podeli vest

Biljana Jevtić i Aca Ilić zakleli su se na večnu ljubav 1989. godine, a deceniju kasnije postali su ponosni roditelji.

Bilja i Aca dugo su se borili za potomstvo, a onda je u decembru 1999. godine na svet došao njihov sin Ivan.

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića ne voli da se preterano eksponira u medijima, što njegovi slavni roditelji poštuju, te ga je javnost videla sa pevačima svega nekoliko puta.

Supružnici su svom nasledniku priredili veliko slavlje povodom njegovog punoletstva, a tada je Biljana govorila za medije:

- Osamnaest godina nam je prošlo kao tren. Ivan je do juče bio dečak, a sada je već ozbiljan momak - rekla je ona tada i dodala:

Foto: printscreen

- Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman - istakla je pevačica, dok je Aca otkrio koliko je Ivan skroman:

- Rekao je da je prezadovoljan žurkom koju smo mu priredili i nije tražio ništa posebno - istakao je ponosni tata, pa se priznao da nema afinitete prema pevanju, ali da sluša kvalitetnu muziku:

- Raduje me što moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca.

Foto: printscreen facebook

- Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita kako ide određena numera - pričala je Bilja pre nekoliko godina, prenosi "Gloria", dodajući da je Ivan odlučio da se posveti studijama i da ga zanimaju društvene nauke, pre svega istorija.

Ivan je danas student Pravnog fakulteta i u srećnoj je vezi, što često ističe na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje fotografije sa svojom devojkom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojance

pre 9 meseci

Lepuskasto mlado Romce,nema gi mnogo Slovena takovih ubavih i garavih .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59