• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

07.06.2023

22:12

BEKVALČEVA ZA MESEC DANA UZELA SKORO 70.000 EVRA! Pevačica od pevanja i rentiranja vile zaradila ozbiljne pare!

Estrada

BEKVALČEVA ZA MESEC DANA UZELA SKORO 70.000 EVRA! Pevačica od pevanja i rentiranja vile zaradila ozbiljne pare!

Podeli vest

Nataša Bekvalac razvila je ozbiljan biznis sa rentiranjem svoje vile u Čeneju, a već dobro zarađuje od nastupa.

Nataša je pre nekoliko godina izgradila velelepno imanje u Čeneju, a već nekoliko meseci ga i izdaje. Ono je postalo popularno ne samo među "običnim svetom" već i među njenim kolegama, koje ne pitaju šta košta kako bi neku od svojih svečanosti održali upravo u ovom prostoru nadomak Novog Sada.

Foto: printscreen/tvpink

Imanje od kojeg Nataša zarađuje brdo para

Njeno imanje je lepo uređeno, ima predivan vrt, bazen, a i unutrašnjost kuće je kao iz bajke, zbog čega je pogodna i za zimske i za letnje proslave. Prema pisanju medija, kako je interesovanje za njeno imanje postajalo sve veće i veće, Bekvalčeva je nedavno podigla cenu za izdavanje vile, i to na čak 900 evra po danu.

Ipak, to zainteresovane očigledno nije sputalo da i dalje rezervišu termine za svoja slavlja, pa su svi bolji termini, a posebno dani vikenda rasprodati do kraja godine. Tako je ovo malo parče raja, u koji je svojevremeno uložila veliki novac, samo tokom maja bilo bukirano više od 20 dana, što prostom računicom dovodi do svote od 18.000 evra.

Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Dan u ovom raju košta 900 evra

Da je sa izgradnjom ove kuće postigla pun pogodak, vidi se i po tome što je sve više Natašinih kolega i prijatelja zainteresovano za zakup salaša, a prva među njima bila je Katarina Grujić. Ona i fudbaler Marko Gobeljić izgovorili su sudbonosno "da" upravo na njenom imanju krajem avgusta 2021. Osim nje, u aprilu ove godine na istom mestu se udala i Tamara Milutinović za fudbalera Darka Jevtića.

Pored toga što se na Natašinom imanju održavaju venčanja, ono služi i kao odlična lokacija za snimanje spotova. Nedavno je baš ovaj prostor iskorišćen i za snimanje videa za duetsku pesmu "žene od sultana" Tijane Milentijević i MC Stojana.

Foto: G.S.

Ume da napravi pare... Nataša

Da Bekvalčevoj u poslednje vreme definitivno cvetaju ruže na finansijskom polju, svedoči i podatak da pored zarade od izdavanja imanja, pevačica odlično profitira i od svojih nastupa, iako već duže vreme nije objavila novu pesmu. Mediji su nedavno pisali da je "novosadska barbika" podigla cenu tezge sa 10.000 na 12.000 evra, a kako mesečno nastupa najmanje između četiri i šest puta, a nekad i više, znači da samo od druženja sa svojom publikom mesečno inkasira 48.000 evra. Kad se sve ove brojke od zarade od izdavanja imanja i nastupa saberu, dolazi se do svote od skoro 70.000 evra, što lepu Novosađanku stavlja u sam vrh po mesečnoj zaradi među pripadnicima naše estrade.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 10 meseci

Super jos da plati porez Brnabi i Malom, jer Vucku trebaju pare za narod i izbore koji dolaze.....

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17