• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Zvezde Granda Specijal

08.06.2023

08:00

VIŠE NIŠTA NIJE ISTO, SADA JE ZVANIČNO! Tamara Milutinović podelila fotografiju i otkrila šta je uradila nakon udaje!

Instagram/printscreen

Estrada

VIŠE NIŠTA NIJE ISTO, SADA JE ZVANIČNO! Tamara Milutinović podelila fotografiju i otkrila šta je uradila nakon udaje!

Podeli vest

Tamara Milutinović pre mesec dana izgovorila je sudbonosno „da“ izabraniku Darku Jevtiću, a danas se oglasila na svom Instagram profilu i sve je iznenadila.

Pevačica je u prvi mah šokirala svoje fanove i pratioce, ona je zvanično promenila prezime, pa je uz sliku pasoša rešila da se pohvali.

- Zavnično prva slika kao gospođa Jevtić – poručila je Tamara Milutinović.

Tamara je u sedmom mesecu trudnoće, a uskoro će na svet doći devojčica kojoj su odabrali ime Emilija.

Iako će se do porođaja povući sa javne scene sa najlepšim razlogom, ne planira da zapostavi svoju karijeru nakon što će postati mama.

Foto: printscreen

 

Definitivno, ne želim da odustanem od muzike jer to je moja prva ljubav. Dopada mi se što se moj suprug slaže da zauvek ostanem u muzici jer on smatra da sam rođena za to. Mislim da je najbitnije da imaš partnera koji će da te podržava u svemu. Danas je to veoma teško, mislila sam da nikada neću sresti nekoga ko će hteti da me upozna onakvu kakva ja zaista jesam – objasnila je Tamara, pa nastavila:

Foto: Prinskrin

 

- Osećam da sada želim sve i da grizem. Želim da gostujem u emisijama, želim da snimim spot, pa da izbacim pesmu kada se beba rodi, ali znam kakva sam osoba i da ću želeti svaki trenutak da provedem sa ćerkom i da ispratim svaki njen dan i pokret. Šta će biti sutra, ne znam– iskrena je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija