• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2023

19:00

NAJBOLJI ELEKTRO VAJBOVI NA BELGRADE BEER FESTU-U: Otkriveni izvođači na Electro stage-u by Sakura i tačna satnica nastupa

SKYMUSIC

Estrada

NAJBOLJI ELEKTRO VAJBOVI NA BELGRADE BEER FESTU-U: Otkriveni izvođači na Electro stage-u by Sakura i tačna satnica nastupa

Podeli vest

Najiščekivaniji prestonički festival, Belgrade Beer Fest, otvoriće svoje kapije za posetioce od 15. do 18. juna, a osim tvrdokornog rock'n'roll zvuka, beogradskim Ušćem prolamaće se i urbani elektro bitovi nekih od najpoznatijih domaćih DJ-eva!

Po prvi put, Belgrade Beer Fest donosi nezaboravno iskustvo elektrnonske muzike na Electro stage-u by Sakura, a osim toga što je otkriveno da će program na ovoj bini svako veče početi u 22 časa i trajati puna četiri sata, poznata su i imena i tačne satnice nastupa.

Prvog dana festivala program će otvoriti DJ Una Adrea, poznato ime u urbanim beogradskim krugovima koja će na Electro stage doneti pravu muzičku eksploziju, dok će oko ponoći mesto za DJ pultom pripasti DJ Anyshki, koja će tokom svog dvočasovnog seta prirediti vrhunski doživljaj i nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Drugog dana festivala, u petak, 16. juna, oko 22 časa svoj performans imaće DJ Lisa, čarobnjak za miksetom, koja čće biti zadužena za neumoljivu energiju i zarazne ritmove. Nakon nje, DJ palicu preuzeće DJ Sonya, koja će svojom jedinstvenom kombinacijom hipnotišućih melodija publiku odvesti u uzvišene dubine elektronskog zvuka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija