• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.06.2023

22:59

LEPA BRENA SVE ŠOKIRALA, OSTAVILA BAKŠIŠ O KOME SE PRIČA! Pevačica zbunila konobare svojm postupkom!

Branko Pantelić

Estrada

LEPA BRENA SVE ŠOKIRALA, OSTAVILA BAKŠIŠ O KOME SE PRIČA! Pevačica zbunila konobare svojm postupkom!

Podeli vest

Lepa Brena oduvek je bila štedljiva, za tu njenu osobinu znaju čak i oni koji nisu njeni fanovi. Jedna je od bogatijih pevačica na našoj estradi i čini se da ona svoje bogatstvo vrlo marljivo čuva i svaki dinar odvaja sa strane, a bije je glas da je "štekara" koja nigde ne ostavlja bakšiš.

Priča se da pevačica ne ume da se otvori i počasti, a kad to i uradi, bakšiš je minimalan, jer vodi računa o svakom dinaru. 

Tako je bilo i nedavno u Hrvatskoj. Konkretno, u Zagrebu, dok je sedela sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i još desetak prijatelja u jednom restoranu.

Foto: ATA Images

 

- Nakon ručka muzička diva ostavila je oko tri evra bakšiša. Estradne zvezde žive bolje nego običan narod, ali postoje i oni koji su, i pored novca koji imaju, teški na dinar. Brena je s porodicom i prijateljima bila kod nas u Zagrebu, u jednom lokalu. Lepo su poručili, uživali i sedeli više od tri sata. Konobari su ih lepo služili i trudili se da maksimalno budu ljubazni i srdačni, jer su im stalni gosti. Međutim, kada su završili ručak i uzeli da plate račun, Brena je ostavila oko tri evra bakšiša, to je kod vas oko trista pedeset dinara. Svi su bili iznenađeni - kaže izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija