• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

12.06.2023

13:27

NA SVADBI SAM NAVIKLA DA BUDEM PEVAČICA, NE MLADA! Cipka se udala u tajnosti, vešto sakrila sve od očiju javnosti: Sveže sam u braku

Branko Pantelić

Estrada

NA SVADBI SAM NAVIKLA DA BUDEM PEVAČICA, NE MLADA! Cipka se udala u tajnosti, vešto sakrila sve od očiju javnosti: Sveže sam u braku

Podeli vest

Kako je Cipka ispričala na Informer televiziji, na svadbi su bili samo kumovi i mladenci.

Gost u sklopu zabavnog dela Jutarnjeg programa kod voditelja Milija Čolića na televiziji Informer bila je atraktivna pevačica Aleksandra Tadić Cipka, nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda". 

Foto: Foto: Zoran Sinko

Mili Čolić

Aleksandra je otkrila zašto jedno vreme nije želela da je zovu Cipka. 

- Jedno vreme je bilo zabranjeno da me zovu Cipka, ali sam sada vratila. Sada sam samo Aleksandra Cipka. Cipka je moj nadimak iz detinjstva, dobila sam ga po jednom slatkom proizvodu i vremenom kako sam odrastala ljudima je bilo zanimljivije da me zovu Čipka, zato sam odlučila da ga sklonim. Međutim, Saša Popović je naredio da vratim nadimak i samo me je pitao: "Znaš li ti koliko je novca uloženo u Cipku?" Zato sam ponovo vratila nadimak Cipka - rekla je pevačica. 

Foto: Branko Pantelić

Cipka

Pevačica se prisetila svog takmičenja u "Zvezdama Granda" gde joj je mentor bila Viki Miljković, a kako je istakla, presrećna je zbog svog izbora mentora. 

- Izabrala sam Viki za mentora i nisam pogrešila, ona je divan mentor. Ponosna sam na sve ono što smo postigle. Ja mnogo volim Miru Škorić i Vesnu Zmijanac i zato smo birale pesme koje mi leže. Roditelji nisu želeli da se ja bavim pevanjem jer su mislili da neću završiti fakultet, što se na kraju i ispostavilo istinito. Završila sam Medicinsku školu jer je to bila njihova želja, a već u srednjoj sam počela da pevam. Za takmičenje sam se prijavila tek kada mi je baka umrla - rekla je Cipka. 

Cipka je poznata kao neko ko snima kavere poznatih hitova, a Miliju je u emisiji otkrila koliko košta dozvola autora pesme za snimanje kavera. 

- Jedan kaver pesama košta od 500 evra do 1000 evra, nije jeftino, kao i sve na estradi - rekla je ona. 

Foto: Branko Pantelić

Pevačica Cipka

Aleksandra je zatim ispričala šta je sve promenila na sebi što se tiče fizičkog izgleda. 

- Radila sam sve ono što sam želela, ne zato što imam komplekse, već zato što mislim da je ovako lepše. Sve je urađeno sa merom, bar ja tako mislim. Nemam problem da kažem to, sve je jasno. Sve dok bude hirurgija napredovala ja ću ići na botokse, tretmane - izjavila je Aleksandra. 

Pevačica je iznenadila voditelja kada je izjavila da je srećno udata, a to sve je uspela vešto da sačuva daleko od očiju javnosti. 

- Cipka je udata, ali svoj privatni život čuva od očiju javnosti. Nije bilo svadbe jer nisam videla sebe kao mladu. Na venčanju su bili samo kumovi i mi. Na svadbi sam navikla da budem samo pevačica, ne i mlada. Mogu samo da kažem da sam sveže u braku - iznenadila je ona svojom izjavom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija