• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.06.2023

17:17

SPASILA SAM BREGU! Jovana Jeremić ispričala kako je kompozitoru sačuvala HILJADE EVRA!

printscreen

Estrada

SPASILA SAM BREGU! Jovana Jeremić ispričala kako je kompozitoru sačuvala HILJADE EVRA!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić prisetila se u razgovoru sa kolegom Ivanom Gajićem jedne anegdote sa čuvenim muzičarem i jednom od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora, Goranom Bregovićem.

Naime, prelistavajući vesti koje su u listu Kurir bile najčitanije minulih godina, a objavljene su na današnji datum (13. jul), voditelj emisije je pročitao naslov jedne od njih koja je glasila: Pao s višnje! Taj naslov odnosio se na Bregovića koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede i bio prebačen u urgentni centar.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka

Ova bivša vest dala je povoda Jeremićki da ispriča jedan događaj sa slavnim kompozitorom i bivšim liderom benda Bijelo Dugme.

- Ja sam Bregi spasila lap top na aerodromu! Kad smo se prošle godine ukrcavali za Tivat bili smo zajedno na aerodromu i on je zaboravio lap top. Pronašla sam ga, otišla tamo i rekla to je Bregovićev lap top, molim vas zovite čoveka. Posle je komentarisao da sam mu spasla neke silne pesme i silne hiljade evra. Tako da eto, spasila sam Bregu! - rekla je Jeremićeva.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka

Muzičar za koga je imala reči hvale joj je kako tvrdi izrazio zahvalnost za ovaj nesebični gest:

- Zahvalio mi se. On je čovek koji ima dušu i baš mi je gotivan. Shvatiš da su ti veliki ljudi najjednostavniji. I ja i on smo se na aerodromu ponašali sasvim normalno i prirodno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija