• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.06.2023

19:37

SVI SMO UZ TEBE I TVOJU PORODICU... Sloba Radanović izjavio saučešće Enesu Begoviću zbog gubitka sina

printscreen

Estrada

SVI SMO UZ TEBE I TVOJU PORODICU... Sloba Radanović izjavio saučešće Enesu Begoviću zbog gubitka sina

Podeli vest

Pevač Slobodan Sloba Radanović je na Instagramu uputio saučešće Enesu Begoviću kome je danas preminuo sin Armin.

Vest o smrti Armina Begovića, sina pevača Enesa Begovića, potresla je region. Enes važi za jednog o najvoljenijih među kolegama na estradi, a pevač Sloba Radanović mu je izjavio saučešće putem Instagram storija.

Foto: Printscreen

Objava Slobe Radanovića

- Dragi Enese, legendo narodne muzike, koja celog života uveseljava ljude širom sveta, mnogo mi je žao zbog tvog bola i tragedije koja ti se dogodila. Svi smo uz tebe i tvoju porodicu! Neka vam Bog da snagu, a duši tvog sina da pronađe mir - napisao je Sloba.

Armin je preminuo u 29. godini života nakon što mu se vratila bolest koja ga je zadesila još u detinjstvu, a njegova supruga bi uskoro trebalo da se porodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Srbija