• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.06.2023

12:38

ZVALI SU JE BAMBI, SVI SA ROK SCENE SU JE ZNALI! Milica Mitrović je danas velika šefica, a ovo joj je prvobitno bilo zanimanje!

Instagram/printscreen

Estrada

ZVALI SU JE BAMBI, SVI SA ROK SCENE SU JE ZNALI! Milica Mitrović je danas velika šefica, a ovo joj je prvobitno bilo zanimanje!

Podeli vest

Direktorka programa televizije "Pink" i supruga vlasnika "ružičaste" televizije, Milica Mitrović, na početku karijere je bila novinarka i posebno ju je interesovala rok scena.

Pre nego što je postala Mitrović, Milica Pešić je radila kao novinar "Trećeg kanala", a među prvima je intervjuisala bendove osamdesetih i devedesetih godina.

Foto: printscreen

Milica je tada furala trendi odeću i frizuru i bila je jedno od najlepših lica ove televizije, te nije ni čudo što je zapala za oko Željku Mitroviću.

Njih dvoje imaju kćerke Kristinu i Andreu i bračnu idilu dugu skoro 3 decenije.

Inače, Mitrović je, kada je stupao u brak sa lepom voditeljkom, već iza sebe imao brak sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani iz kog ima sina i kćerku.

Bivša i sadašnja supruga vlasnika "ružičaste" televizije u odličnim su odnosima.

Malo poznati detalj je da je nadimak supruge Željka Mitrovića Bambi, a dobila ga je zbog specifično pitomih očiju.

Foto: printscreen

Javnost je danas uglavnom zna kao "Veliku šeficu" koja stoji iza popularnog TV formata "Zadruga".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Aaauuuu, kakva idila - ali samo u Mitroviću podguznim medijima! Međutim, ima mnogo nas koji odlično pamtimo da je ne baš tako davno on javno pričao da sumnja da ga supruga Milica truje i da tu njegovu sumnju potkrepljuju jaki dokazi koje je dobio od osoba kojima nesumnjivo veruje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija