• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

14.06.2023

22:26

HISTERIJA NA ESTRADI! Pevači su na OVOME zarađivali MASNE PARE, a sad spali na jedva 1.000 evra!

printscreen

Estrada

HISTERIJA NA ESTRADI! Pevači su na OVOME zarađivali MASNE PARE, a sad spali na jedva 1.000 evra!

Podeli vest

Poznato je da pevači pored toga što dobro zarađuju od nastupa, isto tako odlične prihode imaju i od platformi na kojima predstavljaju svoje nove pesme - Jutjub, Spotifaj, Dizer... Međutim, nakon strašnih tragedija koje su zadesile Srbiju, vidno je da pesme na pomenutim platformama ne dobijaju gledanost na koju su pevači navikli.

Ako uporedimo prošlu godinu i onu pre nje, možemo videti da su pregledi u velikom padu, pa tako i zarade pevača.

Sanja Vučić

Foto: ATA Images

Sanja Vučić, pevačica

Pevačica je krajem septembra prošle godine otpočela solo karijeru i već nakon prve pesme njen tek napravljeni Jutjub kanal i pesma doživeli su nenormalan uspeh. Njena prva solo pesma "Omađijan" sada broji 34 miliona pregleda i bila je nedeljama prva na trending listi. Zaradila je više od 15.000 evra. Duet s reperom Nućijem "Đerdan" ima 28 miliona pregleda i isto tako odličan plasman u trendingu. "Kriva je kafana" s reperom Cvijom za dve nedelje prešla je tek dva miliona pregleda, a na trending listi nije uspela da uđe ni u top 10.

Aleksandra Mladenović

Foto: E-Stock

Aleksandra Mladenović, pevačica

Pesma "Ja ne pijem, mama" Aleksandre Mladenović već posle samo dva dana ima pad pregleda. Do sada ima tek dva miliona pregleda, što je u odnosu na njene prethodne projekte baš mali broj, a izašla je pre dve nedelje i na trending listi uspela je da stigne do 14. mesta, što znači da je ona zasad zaradila tek 1.000 evra.

Adil Maksutović

Foto: Printscreen/Instagram

Adil Maksutović, pevač

Adilova nova pesma "Ti i ja" izašla je 16. maja i za skoro mesec dana ima tek 1,4 miliona pregleda. Emotivna balada, po čemu je pevač inače poznat, nije uspela da nađe svoje mesto, pa je zasad zaradio nešto više od 700 evra od Jutjuba.

Pesme koje trenutno prolaze i beleže ogromne brojke su uglavnom od mlađih izvođača.

Reper Devito nedavno je objavio album sa čak 24 pesme i on se može pohvaliti velikim ciframa za kratko vreme, kao i Teodora Džehverović i Tea Tairović. Ona je veliki novac uložila u reklame na Jutjubu za novi album, pa je bilo i očekivano da će za manje od mesec dana njenih novih 10 pesama imati skoro 50 miliona pregleda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dosta je bilo

pre 1 godinu

Ubedjen sam da u regionu, mozda i na Balkanu, ni jedan pevac zaradjuje toliko i da su toliko bogati i da se toliko bahate svojim kuvama, stanovima, kolima,...kao kod nas u srbiji. Pa sta su oni, lekari, hirurzi, naucnici, projektanti,... sta? Posle karijere traze nacionalne penzije? Alo? Doduse nisu krivi ni oni sto posto, vec i oni koji im toliko placaju, a i narod, koji ide na njihove koncerte i daje novac, da ih vidi. Hej, da ih vidi i sa 50 i vise metara. Internet je cudo, za male pare ti pevaju u kuci. Dosta vala vise sa njima. Nisu oni nesto mnogo bitni za zivot gradjana u Srbiji, pogotovo u ova teska vremena. Za one koji prave svadbe po inostranstvu i iskompleksirano pozovu i neki medij da o tome pise, uz placanje, naravno, ne hajem. I na kraju pitanje za sve nas: Da li su ti "umetnici", kako ih neko nazva, platili sve poreze na sve sto su zaradili u zivotu?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija