• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

15.06.2023

08:50

NAJRADOSNIJE VESTI! Luna Đogani i Marko MIljković danas imaju poseban razlog za slavlje!

Dejan Živančević/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

NAJRADOSNIJE VESTI! Luna Đogani i Marko MIljković danas imaju poseban razlog za slavlje!

Podeli vest

Influenserka Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković danas proslavljaju drugi rođendan svoje ćerke Mije, a ponosna mama, koja će uskoro na svet doneti i drugo dete, svojoj naslednici uputila je emotivne reči.

- Moj najlepši dan u životu! Dan kada je stigao moj anđeo, moje oko lepo i osmeh najlepši.. Tačno sam znala da ćeš biti takva, svoja, tvrdoglava, luckasta i posebna! Šta mogu da ti poželim Miki moj, ono što je najvažnije da mi budes zdrava, što više zdravljaaa, osmeha, sreće, veselja i neka te Bog čuva! 2 godine, moram reći, bile su izazovne ali posebne, svaki dan rasteš i svaki dan si drugačija... A ova godina će biti još posebnija za tebe jer ceš postati starija sestra! Voli te tvoja mama i želim ti najsrećniji rođendan - napisala je Luna, a zatim dodala stihove pesme hrvatskog pevača Petra Graša:

Foto: Instagram/printscreen

Objava Lune Đogani

- Ako te pitaju, moja ljubavi, jel mi fali život otprije, reć ću nije ga ni bilo bez tebe.

Foto: ATA Images

Luna Đogani

Ona je, ovom prilikom, na svoj Instagram profil objavila snimak Mijine prethodne dve godine uključujući i kadrove sa bakom Anabelom Atijas, te dekom Gagijem Đoganijem.

Istim povodom, oglasio se i ponosni tata Marko koji je istakao da da je u planu dečija proslava, kao i da malenu Miju obasipaju poklonima i inače, ne samo na njen divan dan.

- Devedeset devet odsto organizacije oko rođendana sam prepustio Luni, ona to voli. Torta je sa nekim životinjama, pošto ih Mia obožava. Biće prelepa, jer je rade naši prijatelji iz Šapca. Mi je obasipamo poklonima svakodnevno, a za rođendan smo kupili haljinice za leto i igračka tortu koju je ona htela - kazao je Miljković za 24sedam povodom mezimicinog rođendana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija