• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/A.S.

15.06.2023

14:11

MAJKA I SUPRUGA POKOJNOG ARMINA NEĆE PRISUSTVOVATI SAHRANI! Kuma porodice Begović otkrila razlog

printscreen

Estrada

MAJKA I SUPRUGA POKOJNOG ARMINA NEĆE PRISUSTVOVATI SAHRANI! Kuma porodice Begović otkrila razlog

Podeli vest

Kako je ispričala, njihovi običaji nalažu da žene ostanu u kući, a da na groblje idu muškarci.

Danas će na Gradskom groblju Bare u Sarajevu u 14:30 časova biti obavljena sahrana Armina Begovića, sina pevača Enesa Begovića. 

Dženazi neće prisustvovati ni majka, a ni supruga pokojnog Armina, a razlog su njihovi običaji. 

Foto: printscreen

Armin i Enes

- Po našem verskom običaju žene ostaju u kući i tu će se održati čin, a na groblje idu muškarci - rekla je kuma porodice, Elvira Rahić.

Inače, Arminova supruga Almina Gadžo Begović svakog trenutka treba da se porodi.

Foto: Printscreen

Armin Begović

- Ona se dobro oseća... Mi smo svaki dan čekali da se porodi - rekla je Elvira, naglasivši da to u svakom momentu može da se desi.

Podsetimo, Armin je preminuo 13. juna u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo od autoimune bolesti koja se vratila, a izdahnuo je ocu na rukama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija