• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2023

18:52

OPISALA SVE DO DETALJA! Nataša Šavija detaljno objavila šta se dešavalo u noći kada je Karić brutalno pretukao!

printscreen

Estrada

OPISALA SVE DO DETALJA! Nataša Šavija detaljno objavila šta se dešavalo u noći kada je Karić brutalno pretukao!

Podeli vest

Starleta Nataša Šavija je se još jednom oglasila na svom Instagram profilu nakon što se Stefan Karić, kojeg je optužila za stravično nasilje, javno požalio da doživljava linč. Ona je do detalja opisala celu scenu nasilja u kojoj je zadobila teške telesne povrede.

Stefan je Šaviji 30. aprila 2023. godine naneo teške telesne povrede na jednom svadbenom veselju. Nataša je zadobila prelom jagodične kosti, a on je rekao da joj je "lupio jedan šamar", te da " ne zna kako su nastale teške povrede koje je zadobila i za koje je priložila lekarsku dokumentaciju".

Foto: printscreen

Nataša Šavija nakon preloma jagodične kosti...

O ovom slučaju se dosta pisalo u medijima, što je Kariću zasmetalo i rekao je da "svašta trpi" zbog njenih reči.

Natašu je ovo razbesnelo pa se još jednom oglasila na Instagram profilu i do detalja opisala veče u kojem je zadobila povrede, koje joj je, prema njenim rečima, naneo pesnicom.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Nataše Šavije

- Znači nakon što me je on krvnički počupao za kosu, povukao glavu nazad, fiksirao mi glavu i odvalio šamarčinu na stepenicama gde se silazi u WC, ja sam krenula za njim da mu vratim, priznajem. Pocepala sam mu majicu, udarila neki šamarčić (koliko ja to jako mogu da udarim?), dok je on išao levo, prema izlazu gde nema ljudi, a mogao je desno u salu među ljude (znači pretpostavljam da me je namerno navodio gde nema nikog, jer je planirao da mi odvali pesnicu), što je i uradio kad smo se sklonili od pogleda ljudi - isto me je povukao za kosu i glavu unazad, tako da ne mogu da ga vidim i eventualno predvidim šta će da uradi, da se pokrijem rukama ili njemu oči. Fiksirao mi je glavu, odvalio pesnicu i vratio se u salu, gde sam se i ja vratila posle par minuta, sa vidnim povredama (imaju slike iz sale sa povredom). Dakle, kako je mogla da nastane ova povreda,za koju je utvrđeno od strane doktora da je od udarca ruke, u roku od par minuta ako nije od njega? Pritom sam u tom periodu bila u delu gde je bilo slabo ljudi... Sve ima na kameri. On može da laže sud i medije, što i radi, pravo zločinca je da ne priznaje delo, ali da li bih ja rizikovala da ovo pričam, da lazem, samim tim lažno optužujem nekoga za teško krivično delo, zbog čega bih ja mogla da završim u zatvoru. Zbog Karića koji mi nikad ništa nije ni bio posebno u životu?! - napisala je Nataša u objavi na Instagramu.

Foto: Zoran Sinko

Nataša Šavija mesec dana nakon preloma jagodične kosti...

Podsetimo, Šavijin advokat je dao izjavu za medije nakon što je Stefan pušten na slobodu i negodovao zbog odluke suda.

Foto: printscreen

Nataša Šavija mesec dana nakon povrede ima posledice od Karićevog udarca...

- Iskreno sam zgrožen činjenicom da je pritvor ukinut, verujemo u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena. Kroz medije se relativizuje povreda koju je moja klijentkinja pretrpela, a s druge strane smatramo da je osumnjičeni priznao krivično delo na način kako je izneo odbranu, osim menanizma nastanka povrede, jer mehanizam povređivanja u potpunosti isključuje bilo kakav "šamar" Nataša je zadobila povrede baš onako kako ih je ona opisala, zatvorenom šakom stisnutom u pesnicu - kazao je Jakša Peković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Ovo je tatin sin, bez sumnje sposoban da mlati zene. Onaj ko krene da mlati uvek se dogodi i neki drugi put. Opomena za ostale zene, bezite od njega.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija