• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

18.06.2023

17:29

IMALA SAM TRI GODINE KADA JE... Teodora Džehverović progovorila o svom teškom detinjstvu: Pretili su i bili agresivni

E-Stock

Estrada

IMALA SAM TRI GODINE KADA JE... Teodora Džehverović progovorila o svom teškom detinjstvu: Pretili su i bili agresivni

Podeli vest

Teodora je gostujući u emisiji otvorila dušu o svom detinjstvu i ispričala sa kakvim se sve problemima njena porodica suočila dok je ona još bila mala.

Teodora Džehverović je gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" otvorila dušu i progovorila o detinjstvu, kao i momku zbog kog i danas pati, a kojem je čak posvetila i nekoliko pesama. 

Ona je istakla da joj je žao što ga je javno prevarila u "Zadruzi" jer u tom momentu nije znala kako da objasni svoja osećanja. 

Foto: Printscreen/Instagram

Teodora Džehverović

- Žao mi je što nisam mogla da mu objasnim kako sam se zaista istinski osećala u svim tim trenucima. Iskreno se nadam da će mu neko poslati emisiju, zato što nisam o tome jako dugo pričala, ali kad sam spomenula Poreč morala sam da ga pomenem. Eto, desilo se šta se desilo i ja mu želim svu sreću ovog sveta - kaže Teodora.

Teodora je zatim progovorila o teškom detnjstvu sa porodicom, kao i svim problemima sa kojima su se tada suočavali. 

- Hteli su drugo dete, ali skoro pa su digli ruke. U baš nezgodno vreme sam i došla, moja majka je tada sahranjivala svog oca i tada je saznala da je u drugom stanju. I, to je bilo baš nezgodno vreme jer je sa moje tri godine krenuo jako turbulentan život za moju porodicu, moju majku pogotovo pošto je 2000. godine počela da se tuži sa rođenim sestrama. Bukvalno sam tri godine imala kada je jako turbulentno počelo jer nije bilo samo suđenje koji je čiji deo, nego su tu bili raznorazni momenti gde su i dolazili i pretili i bili malo agresivni. Bila sam dete koje je gledalo ne tako lepe trenutke. Sa jedne strane mi nije žao jer smo time spojili to naše malo što imamo, moj brat, majka, otac i ja. Što se tiče familije zaista nemam ih mnogo. Tako je kako je ali mi je drago što smo nas četvoro toliko bliski i što nisu uspeli nas da razdvoje. Držali smo baš jako i baš smo bili tu za majku, pogotovbo moj brat koji je bio stariji. Moja pokojna baka se šlogirala, jedanaest godina je bila nepokretna, bila je sa nama. Moja majka je i pristala da je čuva i zbog toga je krenuo čitav haos, zbog toga je i krenulo to suđenje. I kada me pita kako Kačarevo pamtiš, i ne pamtim ga baš tako lepo. Ja iskreno, pamtim samo loše stvari. Žao mi je što je tako jer je to opet moje rodno mesto. Neki misle da se stidim i da zato ne idem tamo, ali nije nego samo loše uspomene - kaže Teodora.

Foto: E-Stock

Teodora

Teodora mnogo više pominje majku i brata u razgovorima zbog čega mnogi misle da sa ocem nije u dobrim odnosima, ipak situacija nije takva.

- Mnogi me pitaju gde je tata, zato što se moj otac javno ne eksponira. Prosto čovek nije u tom fazonu, ali mnogi misle da ja nešto nisam dobra sa njim, ali zapravo je samo čovek koji ne voli da se eksponira i ni on nije očkeivao da će sve ovo da se desi. On je bio protiv rijalitija, ali mama i brat su me podržali. I ja bih sada da je moje dete u pitanju bila na tatinoj strani, nema šanse da bih to ponovila. Ali, tata je tu, ja sam tatina mezmica. Od pete godine moj otac nije tu, jer od godinu dana on je bio deset meseci preko radio je u Rusiji kao građevinski radnik. To nam je bilo jako teško, prvenstveno mojoj majci koja je bila sama sa svojom majkom koja je nepokretna i onda je moj brat završavao i srednju i fakultete i podizao baku - kaže Teodora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00