• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

19.06.2023

11:59

POZNATI POL I IME DETETA PREMINULOG ARMINA! Unuk Enesa Begovića nosiće ime po ocu!

Printscreen/Instagram

Estrada

POZNATI POL I IME DETETA PREMINULOG ARMINA! Unuk Enesa Begovića nosiće ime po ocu!

Podeli vest

Tragična smrt sina Enesa Begovića, Armina, potresla je čitavu javnost i region. Istovremeno, pevačeva snajka Amina u drugom je stanju i broji sitno do porođaja.

Koliko je ovo srceparajuća priča, govori i činjenica da Eneseov sin nije dočekao da naslednika drži u naručju, a sada je njegova supruga pokazala koliko voli pokojnog Armina, budući da se odlučila da njihovom sinu, navodno, da ime po ocu.

Foto: ATA Images

Enes Begović

- Njegova supruga Almina može svaki dan da se porodi i na svet donese naslednika, koji će ime dobiti po pokojnom ocu. Almina je dobro, koliko može biti u celoj ovoj tragediji, koja je zadesila porodicu. Nosi muško dete, sina, koji će se zvati po ocu - Armin - priča prijatelj porodice Begović za Srpski telegraf, pa dodaje:

Foto: printscreen

Armin Begović

- Kada smo čuli da je Almina odlučila da sinu da ime Armin, bili smo u istom trenutku i srećni i tužni, ali nam je drago što će Armin živeti kroz sina. Kako Enes podnosi sve ovo, bolje da ne pričam. Nadam se da će ga unuk malo podići, ipak je to sin njegovog Armina, i siguran sam da će biti najbolji deda - zaključio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija