• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.06.2023

18:40

ZAVRŠILI IZA REŠETAKA! Evo ko je sve sa ESTRADE bio u ĆORCI, imaju zatvorsko iskustvo! (FOTO)

printscreen

Estrada

ZAVRŠILI IZA REŠETAKA! Evo ko je sve sa ESTRADE bio u ĆORCI, imaju zatvorsko iskustvo! (FOTO)

Podeli vest

Moge javne ličnosti domaće scene u jednom periodu svog života bile su sa druge strane zakona i zbog toga su neki od njih završili u zatvoru.

Aca Lukas je bio uhapšen tokom "Sablje" i osuđen na četiri meseca zatvora zbog neovlašćenog posedovanja pištolja.

Foto: Foto: Marko Đoković

Bora Đorđević tokom svojih mladalačkih dana pljačkao je bogate kuće i tim novcem sa prijateljem kupovao instrumente. Kada su ih uhvatili prebačeni su u istražni zatvor, gde je Bora proveo sedam dana. 

Foto: facebook/Bora Čorba

Sinan Sakić proveo je tri dana u švajcarskom zatvoru, bez prava na advokata i telefonski poziv, i to zato što nije imao radnu dozvolu. Pored Sinana u istoj situacija našle su se i pevačice Jana Todorović, Tea Tairović.

Foto: Zoran Sinko

Sredinom osamdesetih, u jeku najveće slave, uhapšen je Zdravko Čolić na aerodromu u Ohridu kad mu je u džepu nađena poprilična svota deviza.

Foto: youtube printscreen/Paparazzo lov

Aco Pejović hapšen je u mladosti jer je ilegalno pokušao da uđe u Francusku.

Foto: Foto: Estock/Časlav Vukojičić

Zbog vožnje u alkoholisanom stanju iza rešetaka našli su se Džej Ramadanovski, koji je pola detinjstva proveo u popravnom domu, Ana Nikolić i Danijela Vranić.

Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je pre tri godine zbog posedovanja narkotika. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija