• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2023

11:26

ANASTASIJA I GUDELJ POSETILI FUDBALEROVO RODNO MESTO! Otišli i do kluba za koji je prvi put zaigrao (FOTO)

Starsportphoto, Prntscreen

Estrada

ANASTASIJA I GUDELJ POSETILI FUDBALEROVO RODNO MESTO! Otišli i do kluba za koji je prvi put zaigrao (FOTO)

Podeli vest

Golgeter Sevilje Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović nedavno su boravili u Trebinju, rodnom mestu fudbalera, a tom prilikom nisu krili zadovoljstvo.

Zaljubljeni par posetio je i klub za koji je Nemanja prvi put zaigrao, što je za njega bilo posebno emotivno, a pored toga, istakao je da je Ražnatovićeva oduševljena kako gradom, tako i meštanima.

- Nisam bio u Trebinju sigurno jedno dve, tri godine zbog fudbalskih obaveza. Čim sam ugrabio priliku da dođem, odmah sam to iskoristio i došao u moje krajeve, gde sam ja, kao mladi Nemanja, provodio vreme i odakle imam lepa sećanja - kazao je Nemanja za "Herceg" televiziju, zatim dodao:

Foto: Instagram/printscreen

Objava Nemanje Gudelja

- Ovo je budućnost našeg fudbala, za mene prelepo. Andaluziju i Hercegovinu spaja Nemanja. Uvek kažem Anastasiji "To je hercegovačka glava". Anastasija je sada prvi put ovde došla u Trebinje. Rekao sam joj da će joj se to mnogo dopasti. Oduševljena je gradom, prirodom, ljudima.

Podsetimo, iza popularnog para je izuzetno težak period jer su izgubili bebu, što je porodicama Gudelj i Ražnatović teško palo.

Foto: Instagram

Anastasija Ražnatović

Naslednica Cece Ražnatović se ubrzo zaputila u Srbiju, kako bi bila sa porodicom koju nije videla duži period, da bi joj se zatim pridružio Nemanja, kao i njegov brat Dragi sa svojom nežnijom polovinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija