• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2023

11:43

SA 14 REKLA "DA" BOGATAŠU, SA 18 VEĆ BILA U TREĆEM BRAKU! Zlatu Petrović i danas progoni greh iz mladosti!

ATAIMAGES

Estrada

SA 14 REKLA "DA" BOGATAŠU, SA 18 VEĆ BILA U TREĆEM BRAKU! Zlatu Petrović i danas progoni greh iz mladosti!

Podeli vest

Pevačica Zlata Petrović na nagovor roditelja, dok je bila maloletna, udala se prvi put za muzičara kog nije volela, a kada je postala punoletna, već je stala treći put na "ludi kamen".

Pevačica se pri put udala nakon završenog osmog razreda, na nagovor roditelja, za muzičara kog nije volela. Kada je završila osmi razred i napunila 14 godina roditelji Zlate Petrović našli su joj muža koji je bio bogat i lep, ali uprkos svemu, ona nije želela da bude sa njim.

- Kod nas ženska deca ne nastavljaju školovanje ili se udaju, ili ostaju u kući da rade. Nisu nas prodavali za pare, to su sada običaji po romskim svadbama u Italiji ili Parizu. U moje vreme su bogataši birali vredne devojke. Kada su roditelji tog mladića videli da čistim, perem, radim, izabrali su me da budem žena njihovom sinu. Mene niko ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora. Samo sam bila ljuta na život. Plakala sam tri meseca iako je moj muž, kom ne želim da pominjem ime, bio neverovatno lep i dobar dečko - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Foto: ATAIMAGES

Zlata Petrović

Nakon što je odlučila da se razvede, Petrovićeva se, ovoga puta, odlučila za kolegu. Naime, ona je tada imala svega 16 godina, a u isto vreme bila je i trudna, ali nije želela da rodi njegovo dete jer, kako je rekla, on nije bio čovek za nju. Ubrzo, pevačica se udala i drugi put. 

- Bila sam u četvrtom mesecu, stomak je već počeo da mi raste. Posle deset dana moljakanja uspela sam da ubedim mamu da abortiram. Neka mi Bog oprosti, to je moj najveći greh koji decenijama nosim. Ali niko nije hteo da mi uradi kiretažu zbog toga što je dete već bilo živo u mom stomaku. Jedva sam našla doktora u Ljigu koji je pristao da mi to uradi bez bojazni da će ga uhapsiti, pošto je to bilo nezakonito. Nisam razmišljala da li ću se kajati jer mi je samo bilo u glavi da se rešim deteta i skinem teret sa grbače. Naživo su me sekli kad su mi radili kiretažu, a ja sam sa tog stola uveče otišla da pevam! Sela sam sa majkom u autobus za Beograd, a potom za Milorce, mesto u kom sam tog istog dana imala nastup - pričala je Zlata.

Foto: ATAIMAGES

Zlata Petrović

Podsetimo, Zlata se nakon prvog braka udala za kolegu Hasana Dudića, kome je rodila sina Mikija, ali i to je bilo kratkog daha, pa je sreću potražila sa Zoranom Pejićem Pejom, sa kojim je dobila svoje drugo dete sina Jovana. No, i taj brak je nakon 14 godina okončan razvodom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija