• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević/Ana Adamović

21.06.2023

08:30

ŽESTOK SUKOB IVE GRGURIĆ I SANDRE REŠIĆ! Kamen spoticanja bili rijaliti programi i prostitucija!

Peđa Milosavljević, Marko Đoković

Estrada

ŽESTOK SUKOB IVE GRGURIĆ I SANDRE REŠIĆ! Kamen spoticanja bili rijaliti programi i prostitucija!

Podeli vest

Nekadašnje učesnice "Zadruge" Sandra Rešić i Iva Grgurić govorile su u našem "Ringu" na razne tabu teme, a sukobile su se oko toga da li rijaliti programe treba ukinuti.

Naime, dok hrvatska starleta smatra da pod hitno treba ugasiti sve rijalitije jer propagiraju nasilje, pevačica misli da je to suludo, jer šou-programi nisu razlog masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, ni u Mladenovcu.

Pored toga, Iva i Sandra se takođe nisu složile ni oko legalizacije prostitucije. Grgurićeva veruje da najstariji zanat ne treba nikada da postane legalan, dok Reljićeva smatra da je to neophodno kako bi se zaštitile žene koje prodaju svoje telo za novac.

Da li treba ukinuti rijaliti programe?

Iva Grgurić:

Foto: ATAIMAGES

Iva Grgurić

- Da, treba da se ugasi rijaliti! Sve posle treće sezone "Zadruge" bilo je suvišno. Kada sam ja bila učesnik tog rijalitija, sve je bilo drugačije. Nije bilo toliko agresije. Ne znam šta je sad sa ovim ljudima koji se takmiče, previše su nasilni. Oni tamo kao da su navikli da se pljuju, tuku, maltretiraju... To nije normalno! Narod to ne želi da gleda. Da su normalniji, pa i da se emituje rijaliti, ali ovako ne treba da postoji. Hvala Bogu što su ugasili "Zadrugu"!

Sandra Rešić:

- Nikako, jer to nije uzrok tragedija koje su se dogodile. Ako ukinemo rijaliti, ako oduzimamo frekvencije nacionalnim televizijama, onda bi trebalo da se zabrani cela američka kinematografija i sve što nam dolazi sa Zapada. Dečak koji stoji iza katastrofalnog masakra nije se ugledao na rijaliti, već na američki film. Roditelji uče decu lošim stvarima, kupuju im "ajfone" sa 10 godina, pa im je dostupno sve što ne valja na internetu.

Da li je u redu imati seks pred kamerama?

Iva Grgurić:

- Ne podržavam seks pred kamerama. Ne osuđujem nikoga ko to praktikuje na javnim mestima jer je to čin ljubavi i strasti, ali zna se gde je tome mesto. Svakako nije pred očima javnosti.

Sandra Rešić:

Foto: ATAIMAGES

Sandra Rešić

- Apsolutno nisam za to. Ne zato što sam visoko moralna, već zato što taj program gleda moja porodica. Važno mi je bilo da, kada izađem iz "Zadruge", mogu majku da pogledam u oči.

U rijalitiju pobeuju žrtve ili taktičari?

Iva Grgurić:

- Pobeđuju ljudi koji su izabrani da pobede. Među njima ima onih koji su smešni, zanimljivi, ekstravagantni, drugačiji, a ponajviše normalni. Ali nema pravila ko će od njih osvojiti prvo mesto.

Sandra Rešić:

- Kako koje godine, nekada su pobeđivale žrtve, iako ne volim tu reč, a nekada taktičari. U rijalitiju se dešava život, lepe i one manje lepe stvari. Malo ko može da se folira 10 meseci, da ne pokaže pravo lice. Ali naravno da ima i taktičara i foliranata.

Da li muškarac mora da zarađuje više od žene?

Iva Grgurić:

Foto: ATAIMAGES

Iva Grgurić

- Muškarac po nepisanim pravilima treba da bude stub porodice. Nije neophodno da zarađuje više, ali je poželjno. Žena je nežniji pol, ona brine o porodici, održava je stabilnom i složnom, negovanom, srećnom, punom ljubavi. S druge strane, muškarac bi trebalo da bude taj koji se brine da im ništa ne fali.

Sandra Rešić:

Foto: ATAIMAGES

Sandra Rešić

- Ne mora. Ali mora da bude sposoban koliko i ja. Naravno da ne mislim da ja treba da ležim, a da moj partner usisava i pere sudove. Isto tako smatram da, kada sam umorna, moj dečko to razume i da mi sat vremena da se odmorim, a da on za to vreme bar opere to pišljivo suđe.

Da li treba legalizovati prostituciju?

Iva Grgurić:

Foto: ATAIMAGES

Iva Grgurić

- Ne treba! Da se ja pitam, "najstariji zanat" ne bi trebalo da postoji. Države bi trebalo da se bore protiv prostitucije, a ne da je učine legalnom.

Sandra Rešić:

- Da! Ne pričam o sponzorušama, kićanovićkama, kako ih zove moja drugarica, nego o ženama koje se time bave da bi prehranile porodicu, decu, platile stan... Treba legalizovati zbog žena koje imaju problem sa makroima koji ih tuku i maltretiraju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija