• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ G. T.

22.06.2023

07:20

BILA S PETORICOM! Milica Pavlović otkrila detalje ljubavnog života: Ko želi da veruje, neka veruje!

Miloš Rafailović

Estrada

BILA S PETORICOM! Milica Pavlović otkrila detalje ljubavnog života: Ko želi da veruje, neka veruje!

Podeli vest

Pevačica, koja privatni život krije kao zmija noge, prvi put govori o tome kakva je bila u vezama, ali i kakvi su bili njeni bivši momci.

Milica Pavlović kaže da je u životu bila sa manje od pet muškaraca! 
- Ko želi da veruje, neka veruje, ko ne želi - ne mora, ali muškarce sa kojima sam bila mogu da nabrojim na prste jedne ruke! Sa svima sam ostala u dobrim odnosima. Ni sa jednim se nisam mirila, jer kada vezu jednom prekinem, to je kraj. Kod mene nema povratka. Nisam od onih koji se, kada nemaju ništa bolje, vrate bivšima zato što im je to provereno - započinje priču Milica za Informer.

Foto: Miloš Rafailović

Tekst potpisa

Nisam kučketina

Ona je prekjuče izdala album "Lav", na kom se nalazi pesma "Kučketina", pa smo je pitali prema kome je bila takva.
- Ni prema kome! Jedan deo teksta moje nove numere glasi: "Ja ispala sam frajer u svemu." I zaista je tako. Prema svakom sam ispala čovek. A i pitanje je šta je za nekog kučketina. Za mene je to žena koja zna šta hoće i šta neće! Oštra devojka. Ta numera je inspirisana nekim mojim životnim situacijama. Frajer nikada nakon raskida neće reći za devojku da mu je bila top, nego: "Crkla je, pukla je kučketina." Nikada neće priznati koliko je voleo tu devojku, već će pričati sve najgore o njoj - kaže pevačica.

Ranjiva

Foto: Miloš Rafailović

Milica Pavlović

Iako u javnosti deluje kao čelična ledi, Milica otkriva da je veoma emotivna, te da je patila za pojedinima posle raskida.
- Pesma "Venčanje" je nastala u periodu kada sam bila ranjiva, a to se i čuje u mom izvođenju numere. Otpevala sam je za samo 25 minuta. Miloš Roganović, koji je radio tu pesmu, rekao mi je da u skorije vreme nije čuo tu vrstu patnje dok neko peva - priča Pavlovićeva i dodaje da u teškim trenucima pusti suzu.
- Ne plačem često, ali kada se to desi, neprijatno me je slušati. Žao mi je same sebe kada čujem kakve zvuke ispuštam i šta radim sebi. Ali živo sam biće i to je moj način da isplačem bol koji osećam - završava pevačica.

Nedostaju mi
baka i deka

 

Milica je za profilnu sliku na Instagramu stavila fotografiju pokojne baka Rade i deke Vladimira, pa smo je pitali da li joj njeni najmiliji najviše nedostaju kada slavi uspehe:
- To sam uradila bez ikakve kalkulacije i preteranog razmišljanja. Kada su mi javili da je krenula prodaja karata za moj koncert u Areni, prvo sam se setila njih dvoje. Znate i sami koliko sam bila vezana za baku i deku. Imala sam neodoljivu potrebu da lepe vesti podelim sa njima. Onda sam počela da listam album sa našim zajedničkim fotografijama, pa sam postavila njihovu sliku na moj profil. Poželela sam da nas troje u tom momentu budemo zajedno bar na taj način.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!
Politika

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!

Transatlantska liderska mreža i Evropski centar Atlantskog saveta iz Vašingtona, u saradnji sa Institutom za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda, organizuju konferenciju „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" koja će biti održana danas i sutra, 20. i 21. maja, u američkom Kongresu u Vašingtonu.

20.05.2024

10:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12