• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Aleksa Marković

22.06.2023

20:00

JOVANA JEREMIĆ OSTAVLJA BEZ DAHA! Majstori doneli nameštaj u njen novi stan, a od prizora im nije bilo dobro!

Inofrmer/Pedja Milosavljević

Estrada

JOVANA JEREMIĆ OSTAVLJA BEZ DAHA! Majstori doneli nameštaj u njen novi stan, a od prizora im nije bilo dobro!

Podeli vest

Voditeljki svaki dan stiže nov nameštaj za stan ali ovog puta majstori kojima su došli nije bilo dobro od prizora koji su videli!

Jovana Jeremić uveliko oprema stan koji je kupila na Dorćolu, a danas je ranom zorom otišla tamo kako bi dočekala majstore, te isporuku novog nameštaja.

Njoj je stigao deo bele tehnike, kao i stolice, a ona je oduševljeno podelila kadrove.

Jao, što su dobre! Neša je baš dobro izabrao... Mislim, zajedno smo birali, ali on mi je mnogo pomogao! - govori Jovana u snimku.

Foto: printscreen

Voditeljka na snimanju spota za pesmu "Rolex"

Nakon toga je dodala kratak komentar "Kućimo se", dok snima svoje inicijale u zlatnom ramu na zidu.

Veliku pažnju privukao je i njen stajling u kom je dočekala majstore i ljude koji su joj isporučili nameštaj. Ona je bila u crnim helankama koje celom dužinom imaju proreze, dok je gore imala minijaturni top u kojem se maksimalno vidi poprsje.

Foto: Printscreen Instagram jovanajeremic

Jovana Jeremić u seksi odevnoj komunikaciji

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
i ko dete je siroto uvek bilo

pre 10 meseci

tamo u selu su ga zvali BUVA pre nego što ga je Beograd prozvao BAJA ... i sestra mu je bolna toliko da čika mija buva i njegova ciganka olgica moraju da je zaključavaju ... i dete mu je bolno ... nema od nju ništa džabe je podgrevate njen sledeći korak je izbacivanje s pinka a zatim skok s vrha zgrade u uživo prenosu i to u naručju s onim njenim zanemarenim autističnim mačorom što joj s 5 godina reč ne progovara već samo zavija ko mačak i potpuno odsutan od života neartikulisano u nedogled ponavlja ono što u nekom trenutku nekako ulovi recimo pre je pred zgradom pinka uopšte ne registrujući svet oko sebe pola sata siroto ponavljalo iznova i iznova PINK PINK PINK PINK PINK PINK ... uf uf uf nesreća nad nesrećama ... a ova bolna sprdnja i priprosto namučeno seljače nam ga servira kao pozdravo od zdravi ... jezivo ...

Zoran

pre 10 meseci

Ostavlja bez daha sigurno ljubitelje Midgeta ...hahahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija