• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

24.06.2023

20:29

OVO SE ČEKALO CELE GODINE! Sve je spremno za veliki koncert Baje Malog Knindže! (VIDEO)

Informer

Estrada

OVO SE ČEKALO CELE GODINE! Sve je spremno za veliki koncert Baje Malog Knindže! (VIDEO)

Podeli vest

Popularni Mirko Pajčin, poznatiji pod nadimkom Baja Mali Knindža večeras će održati koncert na Tašmajdanu, a karte su prodate u rekordnom roku.

Fanovi popularnog pevača jedva čekaju da koncert počne, a malo ko zna da je Baja po prvi put pre 30 godina zapevao na stadionu. 

Na koncertu Baje Malog Knindže će se naći oko 15.000 ljudi koji stižu u Beograd iz celog sveta, a spektakl koji je spremio je nešto o čemu će se pričati. 

Foto: Informer

 

Baja Mali Knindža koncert je trebalo da održi 27. maja, ali ga je pomerio zbog stravične tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar”.

Foto: Informer

 


- Ja sam možda pevač i umetnik ali sam pre i iznad svega otac šestoro dece i ne mogu ni da zamislim sav bol kroz koji prolaze oni kojima su deca stradala. U znak poštovanja prema nedužnim životima koje smo izgubili, najmanje što sam mogao jeste da sačekam da prođe 40 dana od tragedije, pa smo uzeli prvi slobodan datum a to je 24. jun. Sve ostalo ostaje isto, Tašmajdan, 20 sati, publika i ja i pesme koje vole sve ove godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija