• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/A.S.

25.06.2023

07:20

JA SAM VERNICA, ALI I GREŠNICA! Tamara Đurić bila na koncertu Baje Malog Knindže u društvu muškaraca, u ovoj pesmi se pronalazi

ATAIMAGES

Estrada

JA SAM VERNICA, ALI I GREŠNICA! Tamara Đurić bila na koncertu Baje Malog Knindže u društvu muškaraca, u ovoj pesmi se pronalazi

Podeli vest

Tamara se odlučila za kratku providnu, provokativnu haljinu, a na glavi je imala šajkaču.

Pevač Baja Mali Knindža sinoć je održao koncert na Tašmajdanu.

Mnoge poznate ličnosti došle su da isprate ovaj događaj, a među njima bila je Tamara Đurić koja je ponosno došla sa šajkačom na glavi, u društvu Lepog Miće ali i bivšeg dečka biznismena Makarone.

Foto: Instagram printscreen/tamarastar89

Tamara Đuroć na koncertu Baje Malog Knindže

- Pa ne znam zašto ste se iznenadili. Ja sam veliki ljubitelj patriotskih pesama, a on kao najbolji izvođač istih, on i ja smo nekako kompatibilni - ispričala je starleta. 

Tamara je otkrila i koja joj je omiljena njegova pesma.

- Jedna pesma po mom imenu, "Džaba bara kamara, gde je moja Tamara", nije autobiografska, ali u jednom trenutku kaže: "Dao sam joj dušu, dao sam joj telo, ona se posle navukla na belo". Svakako omiljena mi je "Svaka bi fukara da ubije vuka", to je moja autobiografska. Ja sam ovde sa prijateljima, tu je i Lepi Mića, ali dolaze još mnogi - rekla je Đurićeva. 

Starleta je obukla kratku bež haljinu, u kojoj su noge došle do izražaja, ali i bujni dekolte, što je upakovala sa šajkačom, zelenim mantilom i visokim potpeticama.

- Pa tematski. Verujem da vas haljina nije iznenadila, navikla sam vas da se uskudno obučem, ali imam ovaj plašt da se ogrnem ako je potrebno, međutim, nema potrebe. Što se tiče šajkače, to je sastavni deo mog stajlinga kad su u putanju pravoslavni praznici, a sada, iako nisu praznici ipak je Bajih koncert. Ja kao pravoslavna hrišćanka volim pesme u tom duhu i volim Baju - izjavila je ona. 

Foto: Instagram printscreen/tamarastar89

Tamara Đurić

Tamara je otkrila i koliko je privržena veri.

- Ja sam vernica. Naravno obeležavam sve pravoslavne praznike, slavim Svetog Nikolu, ali sam i grešnica, kao i svi. Ja njega volim jer ne peva nacionalističke pesme, ne poštuje tuđu veru, ja sam neko ko samo isključivo voli svoje i poštuje tuđe, a njegove pesme govore o tome. Neke naše komšije patriotizam doživljavaju tako što pljuju po nama, ali to nije patriotizam, Baja ne pljuje, već samo veliča svoje - rekla je Tamara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija