• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

25.06.2023

14:05

ANA KORAĆ PRVI PUT OBJAVILA OCA SVOG SINA, ALI I SVEKRVU! Starleta okačila fotografiju sa detetom i emotivnim partnerom

Instagram prntscreen/ana_korac

Estrada

ANA KORAĆ PRVI PUT OBJAVILA OCA SVOG SINA, ALI I SVEKRVU! Starleta okačila fotografiju sa detetom i emotivnim partnerom

Podeli vest

Ana Korać porodila se pre pet meseci i sve do sada nije otkrivala lice svog sina na društvenim mrežama, ali ni emotivnog partnera s kojim je dobila dete.

Oni su sada isplovili jahtom, a starleta se odmah pohvalila da je na porodičnom odmoru. I dok je proteklih dana objavljivala samo svoje fotografije, sada je napravila izuzetak.

Foto: Instagram prntscreen/ana_korac

Ana Korać sa emotivnim partnerom i sinom

Ona je objavila fotografije sa sinom, a na jednoj slici je čak i njen emotivni partner kojem je sakrila lice kako se ne bi videlo o kome je reč.

Osim sa sinom i sa partnerom, Ana je objavila i fotografiju sa svekrvom kojoj je, takođe, stikerom prekrila lice. Međutim, Koraćeva je želela svima da stavi do znanja da se odlično slaže s majkom svog izabranika:

- Najbolja svekrva na svetu - napisala je Ana.

Foto: Instagram prntscreen/ana_korac

Iako joj je sin veoma mali, Ana je nedavno izjavila da joj je ovo letovanje najlepše u životu:

- Ovo je definitivno najbolje letovanje u mom životu. Sin jeste mali, ali obožava more, a najviše voli da je u vodi. Kupamo se svaki dan u Jadranu, šetamo se plažama, mazimo, ljubimo, jednostavno uživamo. Tačno zna ujutru kad se probudi da sledi uživancija na plaži i odmah guče, maše rukicama da što pre krenemo do mora - rekla je Ana.

Foto: Instagram prntscreen/ana_korac

Osim u odmoru, straleta uživa u majčinstvu za koje kaže da je sve onako kako je zamišljala:

- Odlično se osećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene - rekla je Ana za domaće medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija