• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

26.06.2023

11:17

POLUNAG MUŽ NADE TOPČAGIĆ SEO U KRILO RAZGOLIĆENOJ LEPOJ BRENI! Pogledajte fotku koja je srušila internet (FOTO)

Shutterstock

Estrada

POLUNAG MUŽ NADE TOPČAGIĆ SEO U KRILO RAZGOLIĆENOJ LEPOJ BRENI! Pogledajte fotku koja je srušila internet (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija Lepe Brene, na kojoj je pozirala u društvu Zlatka, supruga njene koleginice Nade Topčagić.

Pevačica Lepa Brena prva je na regionalnoj muzičkoj sceni koketirala sa provokativnim oblačenjem što ju je kasnije dovelo do trona jugoslovenskog šou-biznisa.

Foto: ATAIMAGES

Lepa Brena

Često je volela da istakne svoje duge noge i obline, a njene fotografije u oskudnim izdanjima su obišle kako nekada naslovne strane, tako danas društvene mreže.

S tim u vezi, na jednoj Instagram stranici koja objavljuje uspomene estradnjaka, osvanula je pevačicina fotografija na kojoj je pozirala u društvu supruga Nade Topčagić, Zlatka Đorđevića, i to u kupaćim kostimima.

 

 

Fotka je, po svemu sudeći, nastala na letovanju, a Zlatko je, tom prilikom, seo Breni u krilo. Kada su njih dvoje u pitanju, šale i smeha nikad nije na odmet, te nema sumnje da je ovo bio jedan od odmora za pamćenje.

Foto: ATAIMAGES

Zlatko Đorđević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija